Взривяване за двойно удоволствие от секса

Опитахте всичко. Романтична вечеря на запалени свещи, дантелено бельо и еротични стимуланти, но … да се отпуснеш след тежкия работен ден съвсем не е лесно. Чувствата вече спят и сякаш нищо не може да ги събуди.

секс драйв

„Възбуждането на сексуално желание у жените изисква сериозно жонглиране при определени обстоятелства. За съжаление умората си казва думата и понякога е дори невъзможно. Нервите и стресът ни карат да изгубим връзката със своята чувствена страна. За щастие има някои стъпки, които могат да разгорят желанието”, казва д-р Мариане Брандън.

Включете сетивата си

Жените се влияят изключително много от миризмите и визуализацията. Доказано е, че ако се фокусират върху това котето виждат и усещат с обонянието си, със сигурност ще изпитат по – високи нива на сексуална възбуда. Съществуват специални курсове за изостряне на сетивата, но най – лесно от всичко е просто да се обърнете към природата. Не гледайте с пренебрежение на разходката в близкия парк, тя може да стори чудеса за интимния ви живот.

Разговор

Когато имате нужда от секс, не разговаряйте на безсмислени и злободневни теми. По никакъв начин няма да се предразположите, ако започнете разговор с мъжа си за поредните глупости на правителството или шалчето, което искате да си купите. Погъделичкайте съзнанието си с намек за нещо еротично, спомнете си колко хубаво ви беше, когато го направихте в кухнята.

Не се измъчвайте със секси бельо

Много водещи сексолози споделят, че повечето жени действително мразят еротичното бельо, просто защото не се чувстват добре с него. Ако и вие сте от тях не се измъчвайте, защото това ще прекъсне сексуалната възбуда още в зародиша. Ако например дантеленото боди ви кара да се чувствате като с усмирителна риза, просто не го обличайте.

Малко сърдечен масаж

Спортът винаги е помагал и ще помага за по – добър секс. Дали това е йога, джогинг или фитнес няма значение, всички те стимулират сексуалното желание. Жените които тренират редовно имат по – високо сексуално самочувствие и съответно по – голямо желание за секс.

Прегръдката

Истински страстната прегръдка би могла да стори чудеса с желанието ви. Проучване показа, че ако гушнете партньора си продължително (20 секунди) преди да се гътнете на леглото, това ще повиши нивата на окситоцин и съответно ще създаде повече чувство на любов. А при жените границата между любовта и сексуалното желание е твърде малка – те се отдават на онези, които обичат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *