Чай от джинджифил за отслабване

Желанието да поддържаме теглото си не е свързано само с това да изглеждаме добре, но е много важно за здравето на организма ни.

djindjifil-otslabvane

Затова е важно да водим активен живот, да тренираме редовно и да се храним балансирано. Сред много храни, които могат да ни помогнат в това отношение, има и доста представители на подправките. Нека разгледаме как джинджифилът ни предпазва от наднормено тегло и затлъстяване и ни помага да отслабваме.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

КАК СЕ ПРИГОТВЯ ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ?

Много лесно се приготвя. Всичко, което ви трябва, е малко джинджифил и вода. Може да добавите и някакъв тип подсладител. Препоръчваме ви да използвате мед.

Стъпка 1 – сложете да врят три чаени чаши вода
Стъпка 2 – Измийте 90 грама корен от джинджифил
Стъпка 3 – Обелете джинджифила. Нарежете го на малки парченца.
Стъпка 4 – Сложете го в чайник или друг подобен съд, който се затваря
Стъпка 5 – Добавете врящата вода и оставете да престои, захлупено, 10 минути.

ЧАЯТ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ В ТЯЛОТО НИ

Помага за контрола на теглото и отслабването по няколко начина. Според някои изследвания, джинджифилът chai-ot-djindjifilнамалява подуването. Освен това, води до увеличаване нивата на серотонина, който помага и за контрола на апетита ни. Така джинджифилът ни държи сити и избягваме тъпченето с храна.

Също така, помага и на храносмилането. Джинджифилът кара стомахът да отделя повече сокове, заздравява чревните мускули и помага на храната да се движи по- лесно. Подобрява усвояването на веществата и изхвърлянето на излишните вещества, което ни помага да отслабваме.

Две от съставките на джинджифила пък подобряват метаболизма, стимулират изразходването на енергия и окисляването на мазнините. По време на спорт, приема на джинджифил увеличава телесната топлина и гори калориите, което улеснява и ускорява отслабването.

ОТСЛАБВАЙТЕ ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН С ДЖИНДЖИФИЛ

Приема на джинджифил е лесен начин за поддържане на теглото и за отслабване. Разбира се, има някои условия, при които не трябва да се консумира: при бременност, при кърмене, нито от хора, които имат проблеми със съсирването на кръвта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *