Кардио тренировка за взривно отслабване

Супер фитнес за супер тяло

„Диетин Комплект” – турбореактивен унищожител на мазнини

фитнес за отслабване
Плио Напади

Усилете вашата тренировка за отслабване чрез добавяне на тези ефективни упражнения, предназначени за тотално изгаряне на калории. Разгледайте внимателно програмата и започнете да играете. Изпълнявайте всяко от тях по 20 секунди, а между сериите почивайте по 10 сек. Целта е да направите общо 8 кръга, но ако в началото не можете, не се притеснявайте. Щом не сте подготвени (физически и психически), стартирайте с малко натоварване и увеличавайте постепенно във времето – например всяка седмица.

Тренировка за взривно отслабване

Загрявка 5 – 10 минути. Не пропускайте с лека ръка възможността да подготвите тялото за предстоящото натоварване. Разгрейте врата, раменете, лактите, кръста, коленете и глезените. Готови – Старт!

Бягане на място с високо повдигнати колене

Застанете прави с разтворени на ширината на раменете крака, а лактите свити на 90°. Имитирайте бягане на място, но повдигайте коленете към гърдите възможно най – бързо и високо.

Бърпи

От изправено положение клекнете и с максимална дължина преместете краката назад, заемайки положение за лицева опора. Без да се бавите върнете обратно и скочете с всичка сила нагоре. Изпълнете отново.

Плио напади

Моментът на истината настъпи. Стартирайте в положение за обикновени напади, като сгънете левия крак на 90°, а десния оставите изпънат назад. След това обаче възможно най – бързо сменете краката, движението трябва да е максимално експлозивно и с отскок.

Планински катерач

Застанете в положение за лицева опора. Докато левият крак е в покой, преместете десния по посока на гърдите с максимална амплитуда на движение. Върнете го и преместете левия крак нагоре. Редувайте.

Клякане с отскок

Прави, краката на ширината на раменете, ръцете встрани. Клекнете и после скочете експлозивно възможно най – високо, повдигайки ръцете към тавана. Отначало и пак.

Видео – Плиометрични напади:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *