500 хил. лв. губи Стойчо Младенов ако напусне доброволно ЦСКА

Стойчо Младенов

  Голяма война пламти по върховете в ЦСКА, станя ясно. Треньорът Стойчо Младенов и търговският директор Георги Павлов са се хванали гуша за гуша. Екзекуторът вече е настоял натрапникът да се измита светкавично от „Армията“.

Скандалът тръгна, след като Павлов наплю Стойчо, че прибира по 20 000 лв. всеки месец и не иска да си намали заплатата.

На „Армията“ предполагат, че въпросното интервю е дадено по поръчка на Митьо Гърнето. Именно той спуснал Павлов с парашут в ЦСКА. Новоизпеченият търговски директор всъщност е мениджър на състезатели по лека атлетика и е син на покойния бегач Павел Павлов. Бащата на Гърнето Йосиф Борисов пък навремето е бил треньор на атлетите, разясняват от ЦСКА. „Няма начин Георги Павлов да наплюе Стойчо на своя глава, освен ако не е съвсем нагъл“, казват още от „Армията“.

Георги Павлов

Публична тайна е, че собствениците на ЦСКА правят всичко възможно, за да принудят Стойчо да подаде оставка.

Младенов обаче се опъва и чака те да го изгонят.

Причината е, че ако си тръгне доброволно, ще загуби голяма сума пари. Младенов имал да получава над 200 000 лв. от предишния си престой в ЦСКА през 2008 г, когато спечели титлата. Освен това, ако бъде уволнен, Екзекутора ще намаже и солидно обезщетение. Твърди се, че общо сумата е около половин милион лева. Георги Павлов пък вече се е развихрил сериозно да върти търговията в ЦСКА. Нещо повече – основава фирми с името на най-успешния български клуб. В края на май Павлов е създал дружество „ЦСКА тим“, в което държи контролния пакет от акции.

В същото дружество съдружник му е Ирина Пандева, дъщеря на бившия член на управата на ЦСКА и агент от ДС ген. Любен Пандев. В друга фирма „Ви Ти Джи Сървисиз“ Павлов е ортак с разпитвания миналата година за рекет покрай делото на Маргините Васил Халхулов.

Самият Павлов се беше хванал да води кондиционната подготовка на ЦСКА, преди да дойде Стойчо Младенов. На „Армията“ се твърди още, че атлетическият мениджър е приближен и до бияча на „Титан“ Калоян Стоянов. Двамата били ортаци още от времето, когато живеели в Испания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *