5 странни факта за женските гърди

бюстЖените купуват по – големи сутиени

Средностатистически, жените носят размер сутиен 34Д. Обичайно обаче повечето дами си купуват аксесоар, който надвишава с около 5 сантиметра собствените им мерки.

Повечето жени не харесват гърдите си

Седемдесет процента от дамите споделят, че съвсем не харесват своите момичета, въпреки че партньорите им нямат кой знае какви оплаквания. Учените съветват просто да им правите редовен масаж и да играете повече упражнения, за да бъдат стегнати и примамливи.

Масаж на гърдите възбужда

82% от жените признават, че играта с гърдите им ги възбужда доста сериозно. Досега не е установено с колко точно, но при всички положения са по – подготвени за интимност, сравнено с жените които не обръщат внимание на бюста си по време на любовната игра.

Има болка в гърдите по време на тренировка

В действителност, всяка една от три лекоатлетки признава, че изпитва болка в бюста по време на тренировка. Така че ако и вие имате дискомфорт в тази област не се притеснявайте и намалете неприятното усещане, като напаснете движенията според собствените си нужди.

Бюстът променя размера си

Изненадващо е, но гърдите на една жена могат да варират в големината си с до 12 сантиметра. Размерът им зависи от множество фактори като тегло, хормонален баланс, здравословно състояние и др.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *