300 зомбита нападнаха баптисти – сектанти в САЩ!

зомбите

Протест на баптистката църква в Уестбъро бил засенчен от други демонстратори, облечени като зомбита във военната база Дюпонт в Уошингтън, които искали да се противопоставят на усилията на радикалната група.

След като членове на спорната църква обявили плановете си да протестират във военна база на юг от Сиатъл, 27-годишната Мелиса Нийс решила да организира контра протест и създала група на зомбита във Фейсбук, които да изгонят демонстрантите.   Тя споделя, че искала да превърнат нещо негативно в нещо, на което хората да се смеят.  Събрали се над 300 контра демонстранти, облечени като зомбита, които значително надминавали по численост църковните членове. Не е ясно защо баптистите са се насочили срещу базата Дюпонт, но те често вдигат протести и на погребения на военнослужещи. Групата вярва, че

зомбита

загиналите в Афганистан и Ирак са наказание от Бога за толерантността на САЩ към хомосексуалистите. Миналата година те са заявили, че ще учетворят протестите си, след като се установи, че те са защитени от конституцията. Контра протести като на зомбитата обаче, стават все по-популярни. По-рано тази година  хиляди хора се облякоха в червени ризи на погребението на войник, за да спрат анти-гей протестантите. При подобен протест в Тексаския Университет студентите се облякоха в кафяво и образуваха кръг при погребение, а протестантите от църквата дори не се показаха от страх.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RHPMocTmC08

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *