Червената депутатка Мая Манолова се сгоди за любовника си Ангел Найденов

Мая Манолова

  47-годишната депутатка от БСП Мая Манолова, която доскоро въртеше забранена любов със съпартийника си Ангел Найденов, се появи на светско парти с годежен пръстен, инкрустиран с камъни. Устатата депутатка и колегата й нямали намерение да вдигат сватба засега, тъй като и двамата имали зад гърба си по един дългогодишен, но неуспешен брак. По примера на холивудските звезди те скрепили връзката си с пръстен от бяло злато и решили първо да поживеят под един покрив, преди да се обвържат сериозно.

Мая Манолова замени брачната си халка с пръстен от бяло злато

Доскоро депутатката, известна с прякорите си Устата и Пчеличката Мая, не сваляше брачната си халка. Бившият й съпруг Милен Манолов, който е митничар на ГПП „Гюешево“, дори й дал благословията си да скрепи връзката си с брак, ако това ще я направи щастлива. Макар че двамата се разведоха преди година, той отдавна бил наясно с чувствата й, тъй като от години живеели разделени, а разводът бил само формалност за тях.

Мая и Милен запазили приятелски отношения помежду си и разтрогнали дългогодишния си брак заради новата й тръпка с Ангел Найденов без излишни драми.

„Желая й да има в кариерата си още по-големи успехи. Ако се чувства добре с Ангел Найденов, няма нищо по-хубаво“, лаконичен е по темата Манолов. Не

Мая Манолова и Ангел Найденов

така философски обаче приела ситуацията бившата съпруга на Ангел Найденов Нина. Наскоро зарязаната половинка на социалиста, която е уважаван лекар в Димитровград, публично обвини Манолова, че е разбила семейството й, и от срам не смеела да се покаже пред хората. Извънбрачната любов на Манолова и Найденов дори станала тема за дебати сред съпартийците им.

По време на предизборната кампания за местни и президентски избори през 2011 г. избирателното бюро на БСП остро критикувало тайната им връзка. То настоявало Найденов или да узакони прелюбодествията си, или да се завърне при своята законна съпруга д-р Нина Найденова. Влюбената двойка предпочела да узакони любовта си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Червената депутатка Мая Манолова се сгоди за любовника си Ангел Найденов"

  1. Елизабет   27.02.2013 at 20:28

    ТОВА СЕ КАЗВА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ.А тоя сегашен любовник знае ли , че има и баджанак , Гагаузов с който се пощипваха.

    Отговор
  2. НАБЛЮДАТЕЛ   15.03.2013 at 7:43

    Nina Naydenova – Общопрактикуващ лекар Благодаря ти Ламбе, за това , което си! Подкрепям теб и Мери, защото сте в моето сърце и така ще бъде!Трогната съм от думите, които сподели за Мерчето. . . Де да можеше и моят БИВШ съпруг Ангел Найденов да каже такива думи за мен, защото съм го подкрепяла винаги и съм заставала зад гърба му. Но това може да се случи само , ако обичаш. Де да можеше да си признае и греха за извънбрачния си син , който му простих. . . , но за това се изисква СМЕЛОСТ. Напротив поведението му беше да хвърли помията върху мен, че съм луда и че всичко е плод на моята болна фантазия. И всичко това само и само да запази кариерата си и поста си като депутат. Мръсна работа. . . но дори и това преглътнах и простих. . . , за да ми нанесе поредния удар в гърба, този път с Мая Манолова. Когато пазиш нечий гръб очакваш този човек да пази твоя, особено като си споделил с него 38 години от живота си. Но и този път сърцето ми казва :“Господи прости му, защото той не знае какво прави! Прости!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *