Цимбика си купил диплома за богослов

Калоян Стоянов - Цимбика
Калоян Стоянов – Цимбика

  Шампион по бокс, бияч от наказателните бригади на ВИС-2, доскорошен директор на стадион „Българска армия“, а вече и… дипломиран теолог. Няма майтап! Протежето на Гърнетата Митко Борисов и Иво Праховеца, Калоян Стоянов, притежавал диплома за специалист по религиозни доктрини.

Тази незнайна досега подробност от битието на Цимбика лъсна покрай новината, че е приел да влезе в новия сезон на „ВИП Брадър“, който стартира този месец. На студентската скамейка в Шуменския университет обаче перничанинът очевидно Калоян Стоянов - Цимбикавъобще не е попил нищо от ученията на богословието като наука. За това подсказва последната изцепка на Стоянов, който заплаши с ритуално изкормяне треньора на ЦСКА Стойчо Маденов.

„Ако беше присъствал на лекциите, поне малко щеше да смекчи буйния си характер. Ако не друго, богословието поне учи на смиреност и съвършенство“, коментират от няколко дни из „Армията“.

Там още се мълви, че Цимбика се изучил за теолог по втория начин. Въобще не посещавал лекциите, по изпитите също не се мяркал. Накрая взел диплома с благодарствен паричен рушвет до няколко професори на висшето учебно заведение. Дали обаче това е чиста доза истина или просто слух, не се наемаме да твърдим с абсолютна сигурност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *