Цецо свали хонорара на Веселин Маринов

Веселин Маринов не се отделяше от благодетеля си Цветанов
Веселин Маринов не се отделяше от благодетеля си Цветанов

  Сладкият живот на любимия приятел на Цветан Цветанов Веселин Маринов вече е в историята. Наложи се бардът на ГЕРБ да свали наполовина хонорара си за участие, след като вътрешният министър вече не е на власт и дори е обриняем, разбрахме от достоверен източник.

Само допреди няколко месеца чучулигата на родната полиция взимаше десет бона за всяко свое участие. Към днешна дата обаче той завистливо гледа към колежките си от “Пайнер“ Цветелина Янева и Преслава, които се разписват за значително по-големи суми от него.

Веселин Маринов е свалил хонорара за живите си изпълнения до 5000 лева за час и половина.

Трубадурът на родната полиция остана без спонсори
Трубадурът на родната полиция остана без спонсори

Не така беше преди няколко месеца, когато покрай близките си отношения с вицепремиера Цветан Цветанов певецът от Полски Тръмбеш се беше уредил с тлъсти спонсори в лицето на кметовете на общини от ГЕРБ. Така Веско Маринов пееше и се веселеше срещу рекордни хонорари от по няколко хиляди лева осигурени с държавни пари.

Певецът дори не се посвени да вземе хонорар от 10 000 лв. за коледен концерт в Пловдив миналата година, който беше окачествен като пир по време на чума от жителите на Града под тепетата. Тогава дори от ВМРО-НИЕ излязоха с обща позиция срещу баснословната сума. Те се възпротивиха, че за приближения до управляващите се намериха пари, а за детските градини и ясли средства нямаше.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *