Цветанка Ризова подготвя абитуриентския бал на сина си

Цветанка Ризова предпочита синът й да продължи образованието си у нас, а не чужбина

  Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова е в особена треска. Единственият син на журналистката – Георги, тази година завършва Американския колеж с пълно отличие и се готви да постъпи в университет. До дни момчето ще има абитуриентски бал и вълнението напълно е завладяло роднините му.

За разлика от повечето родители Цветанка оставила до последно приготовленията за облеклото на сина си. Чак по Великден двамата с 19-годишния младеж намерили време да обиколят магазините и да накупят всичко необходимо за повода.

Георги щял да носи черен втален костюм с райета от бутика на „Дзеня“ и класически обувки. На бала пък щял да бъде с колата на татко, а не с лимузина като съучениците си. Родителите му просто пресметнали, че няма смисъл да се наема скъп автомобил при толкова много други.

Георги - синът на Цветанка Ризова

Освен за бала Цветанка се вълнува за бъдещето, което очаква сина й. Водещата на „Лице в лице“ вече се похвали пред най-четеното светско списание „Love style“, че Георги е приет в престижен университет в Англия и нямал търпение да замине. Журналистката обаче искала той да се яви и на кандидатстудентската кампания у нас, преди да реши какво да предприеме.

„Да си призная, не съм готова да се разделя с него и да го пратя да учи в чужбина“, раздвоявала се водещата.

За да го наградят за перфектното му завършване, тя и съпругът й вече били подготвили подарък за Георги.

Веднага след бала си момчето ще замине за Турция със свои приятели и ще прекара там седмица в пълен лукс.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *