Хърватска сексхиена натръшка сръбския национален отбор!

Стания Добройевич

Хърватският аналог на нашата Николета Лозанова е Стания Добройевич. Тя също е брюнетка и минава като ураган през сръбския футбол, оставяйки зад себе си разбити сърца. 27-годишната сексмашина буквално скандализира западните ни съседи с многобройните си подвизи в леглата на водещи футболисти.

Тялото й вече не може да бъде сбъркано от никой мъж в бивша Югославия. Тя щедро го показа и в джунглата на „Сървайвър“, и в „Плейбой“. Пръв в любовните й мрежи се оплете националът на „плавите“ Гойко Качар. Нови Сад е връзката между сексхищницата и халфа. След като завършва икономическия техникум в Сремска Митровица, Стания е приета в университета в главния град на Войводина. Именно там пламва любовта между двамата. Днес 25-годишният халф се подвизава в „Хамбургер“, а Добройевич е само мокър спомен за него.

Палавницата не страда много и бързо се хвърля в обятията на три години по-младия ас на „ Партизан“ Милан Смилянич. Очевидно Стания предпочита по-млади и треперещи в ръцете й новобранци. Но връзката със Смилянич също омръзва на хърватката. Поло, както всички наричат полузащитника на „гробарите“, тежко изживява раздялата.

Невярната му половинка обаче хич не си губи времето. Тя заби руския милионер Владимир, с когото сладко си прекарва времето по плажовете на Маями. Двамата стигат до годеж, но футболът е в сърцето на хърватката и тя отново е в обятията на сръбски халф. Сега жертва е 20-годишният талант от школата на „Партизан“ Адем Ляич. Кака Стания и младото й завоевание са в Италия, където Адем играе за „Фиорентина“. Очевидно нещата са сериозни и 7 години по-голямата фурия здраво е завъртяла главата на Ляич.

Свидетелство за това, че сексмашината си пада по Адем, е участието на атакуващия халф в клипа на парчето „Умри за мен“. В него провокативната Стания Добройевич намира нов начин да изкара на показ формите си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *