Щерона Ваклушева

  Много българи няма да оцелеят тази зима. Глад, студ, немотия и безработица ще изкарат хората на улицата. Има голяма вероятност да се повтори Жан-Виденовата революция, предрича топ феноменът Щерона Ваклушева, известна с точните си прогнози.

На 8 март т.г. тя с абсолютна категоричност предрече последните министерски рокади в правителството. Седмица по-късно те бяха факт.

Жената от чирпанското село Мирово, която има способността да открива магии и да ги разваля, е категорична, че за управляващите се задават тежки месеци.

„Ако не вземат мерки да подобрят положението на хората – жална им майка! Народът ще се вдигне и ще ги помете“, убедена е тя. Според нея ножът вече е опрял до кокала. „Безпаричието и липсата на перспектива е озлобило до краен предел българите. Нали идват при мен и виждам. Чудят се как да вържат двата края. На 75 години съм, но такава оскъдица не помня“, казва жената, от която изцеление са получили дузина известни хора в държавата, а стотици обикновени хора живеят втори живот благодарение на нея.

Параклиса "Свети Пантелеймон" в село Мирово

Пророчицата съветва Симеон Дянков да не залъгва с празни обещания, че ще вдига пенсиите с 10%, а да го направи час по-скоро. Откакто ГЕРБ е на власт, три години възрастните хора не са получили никакво увеличение, твърди Щерона.

Дарбата да вижда в бъдещето и да открива заклинания я спохожда преди години, когато е почти отписана от медицината. Мировската ясновидка престоява в моргата, но за изумление на лекарите оживява. Оттогава свише й идва провидение да помага на хората.

Най-голямата й сила е в намирането на магии и тяхното разваляне. С помощта на бобени зърна пред трите икони на Христос, Св. Богородица и Св. Николай тя вижда като на скенер всичко. Преди дни е била в Дивотино, Пернишко, където изравя от двора на 42-годишната Галина Тодорова жестока магия. „Жената дойде в Мирово. Казва: „Отивам си, а двете ми деца остават сирачета. Имам бучка в гърдата“. Хвърлих боба и видях прокоба. Веднага заминах за Дивотино. Щом копнах с мотиката край къщата й – на 20 см открих заровена магия! В нея – човешко тяло от парцали, а на мястото на гърдите – изрязани две дупки. Магията съдържаше живак, който е за смърт, зърна от черпипер, а на листче беше изписано името на жената с добавка от арабски заклинания„, описва Щерона.

Бойко Борисов

Според нея много е важно магията да бъде развалена. В противен случай дори и да бъде изровена, тя продължава да действа. Сега ще се четат молитви в храма в Мирово, а Галина ще го посещава често, докато оздравее.

Църквата „Св. Пантелеймон„, която Щерона построява в двора си, има невероятна сила и в нея се случват чудеса. „На мястото й е имало стар параклис, който през Чирпанското земетресение през 1928 г. потъва заедно със свещеника и с 9-годишно дете. Впоследствие бликва целебна вода. Затова и много хора са намерили избавление тук“, категорична е Щерона. Неотдавна Станимира Николова от Своге намира спасението си в този храм. Тя е с отрязана гърда, а е била на път да загуби и втората, тъй като лекарите й поставили за втори път страшната диагноза. „Жената се излекува при мен и от няколко години работи в Белгия. Не пропуска всяко лято да дойде и да пренощува в храма. Когато си тръгва, казва, че е получила силна енергия разказва Щерона.

От известно време е силно разтревожена от ситуацията около строящата се магистрала „Люлин“. Както е известно тя е поверена на турска фирма. В градежа й са поставени магии за смърт, твърди пророчицата. Не случайно по време на строителство досега са загинали 4-ма работници, включително и турци. „А катастрофите по нея ще са много. Защо да гинат невинни хора? Ако ме повикат, с тези две ръце ще открия куп магии под асфалта. Държавниците ще се убедят в това, нека само ми разрешат“, моли мировската прорицателка.

Симеон Дянков

Щерона има талант да преобръща негативното в положително, да премахва лошото и да го трансформира в добро, казва 50-годишната Елена Тодорова от Търговище. Тя притежава десетки декари лозя в Делиормана и от години ползва услугите на пророчицата. „Всеки сезон я викам да благослови насажденията ми. Преди да открия Щерона, лозята ми хич не връзваха плод. Откакто тя се намеси, изкарвам двойно и тройно по-голяма реколта от останалите стопани“, доволна е Елена, която се отблагодарява с хубаво вино. Ясновидката пък черпи с него хората, които всяка събота изпълват параклиса в Мирово.

Все по-отчаяни и обрулени от живота люде идват, казва Щерона. Освен от коварните магии, които са дело на близки и роднини, болести морят българите. А това се дължи на тежкия живот, на който са обречени. „Лично аз не съм против Бойко. Напротив – гласувах за него. Но го предупреждавам, че все повече хора го намразват.

Много от тези, дето го избраха, вече не искат и да чуят. Нека си направи добре сметката!“, съветва го пророчицата.

През пролетта тя разкри, че сестрата на премиера – д-р Красимира Иванова, е жертва на магия, направена от нейна приятелка. Тогава тя претърпя операция на главата. „Сега вече е добре, след като ми донесоха нейна снимка и аз направих каквото трябва“, дискретна е Щерона.

Още сензации:

загрузка...