Феноменът Щерона Ваклушева: Има голяма вероятност да се повтори Жан-Виденовата революция

Щерона Ваклушева

  Много българи няма да оцелеят тази зима. Глад, студ, немотия и безработица ще изкарат хората на улицата. Има голяма вероятност да се повтори Жан-Виденовата революция, предрича топ феноменът Щерона Ваклушева, известна с точните си прогнози.

На 8 март т.г. тя с абсолютна категоричност предрече последните министерски рокади в правителството. Седмица по-късно те бяха факт.

Жената от чирпанското село Мирово, която има способността да открива магии и да ги разваля, е категорична, че за управляващите се задават тежки месеци.

„Ако не вземат мерки да подобрят положението на хората – жална им майка! Народът ще се вдигне и ще ги помете“, убедена е тя. Според нея ножът вече е опрял до кокала. „Безпаричието и липсата на перспектива е озлобило до краен предел българите. Нали идват при мен и виждам. Чудят се как да вържат двата края. На 75 години съм, но такава оскъдица не помня“, казва жената, от която изцеление са получили дузина известни хора в държавата, а стотици обикновени хора живеят втори живот благодарение на нея.

Параклиса "Свети Пантелеймон" в село Мирово

Пророчицата съветва Симеон Дянков да не залъгва с празни обещания, че ще вдига пенсиите с 10%, а да го направи час по-скоро. Откакто ГЕРБ е на власт, три години възрастните хора не са получили никакво увеличение, твърди Щерона.

Дарбата да вижда в бъдещето и да открива заклинания я спохожда преди години, когато е почти отписана от медицината. Мировската ясновидка престоява в моргата, но за изумление на лекарите оживява. Оттогава свише й идва провидение да помага на хората.

Най-голямата й сила е в намирането на магии и тяхното разваляне. С помощта на бобени зърна пред трите икони на Христос, Св. Богородица и Св. Николай тя вижда като на скенер всичко. Преди дни е била в Дивотино, Пернишко, където изравя от двора на 42-годишната Галина Тодорова жестока магия. „Жената дойде в Мирово. Казва: „Отивам си, а двете ми деца остават сирачета. Имам бучка в гърдата“. Хвърлих боба и видях прокоба. Веднага заминах за Дивотино. Щом копнах с мотиката край къщата й – на 20 см открих заровена магия! В нея – човешко тяло от парцали, а на мястото на гърдите – изрязани две дупки. Магията съдържаше живак, който е за смърт, зърна от черпипер, а на листче беше изписано името на жената с добавка от арабски заклинания„, описва Щерона.

Бойко Борисов

Според нея много е важно магията да бъде развалена. В противен случай дори и да бъде изровена, тя продължава да действа. Сега ще се четат молитви в храма в Мирово, а Галина ще го посещава често, докато оздравее.

Църквата „Св. Пантелеймон„, която Щерона построява в двора си, има невероятна сила и в нея се случват чудеса. „На мястото й е имало стар параклис, който през Чирпанското земетресение през 1928 г. потъва заедно със свещеника и с 9-годишно дете. Впоследствие бликва целебна вода. Затова и много хора са намерили избавление тук“, категорична е Щерона. Неотдавна Станимира Николова от Своге намира спасението си в този храм. Тя е с отрязана гърда, а е била на път да загуби и втората, тъй като лекарите й поставили за втори път страшната диагноза. „Жената се излекува при мен и от няколко години работи в Белгия. Не пропуска всяко лято да дойде и да пренощува в храма. Когато си тръгва, казва, че е получила силна енергия разказва Щерона.

От известно време е силно разтревожена от ситуацията около строящата се магистрала „Люлин“. Както е известно тя е поверена на турска фирма. В градежа й са поставени магии за смърт, твърди пророчицата. Не случайно по време на строителство досега са загинали 4-ма работници, включително и турци. „А катастрофите по нея ще са много. Защо да гинат невинни хора? Ако ме повикат, с тези две ръце ще открия куп магии под асфалта. Държавниците ще се убедят в това, нека само ми разрешат“, моли мировската прорицателка.

Симеон Дянков

Щерона има талант да преобръща негативното в положително, да премахва лошото и да го трансформира в добро, казва 50-годишната Елена Тодорова от Търговище. Тя притежава десетки декари лозя в Делиормана и от години ползва услугите на пророчицата. „Всеки сезон я викам да благослови насажденията ми. Преди да открия Щерона, лозята ми хич не връзваха плод. Откакто тя се намеси, изкарвам двойно и тройно по-голяма реколта от останалите стопани“, доволна е Елена, която се отблагодарява с хубаво вино. Ясновидката пък черпи с него хората, които всяка събота изпълват параклиса в Мирово.

Все по-отчаяни и обрулени от живота люде идват, казва Щерона. Освен от коварните магии, които са дело на близки и роднини, болести морят българите. А това се дължи на тежкия живот, на който са обречени. „Лично аз не съм против Бойко. Напротив – гласувах за него. Но го предупреждавам, че все повече хора го намразват.

Много от тези, дето го избраха, вече не искат и да чуят. Нека си направи добре сметката!“, съветва го пророчицата.

През пролетта тя разкри, че сестрата на премиера – д-р Красимира Иванова, е жертва на магия, направена от нейна приятелка. Тогава тя претърпя операция на главата. „Сега вече е добре, след като ми донесоха нейна снимка и аз направих каквото трябва“, дискретна е Щерона.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Феноменът Щерона Ваклушева: Има голяма вероятност да се повтори Жан-Виденовата революция"

 1. gold account   20.09.2012 at 5:59

  Честна дума – мислех си че хората ползващи Интернет като средство за комуникация, не вярват във врачуване, ама настоящата тема тотално ми обръща схващането.Някакъв тип отива при гледачка. Чука на вратата, а от вътре се чува – „Кой е?“ Онзи си тръгва ядосан, тегли една майна и казва „Егати гледачката!“.

  Отговор
 2. Milko   22.09.2012 at 20:49

  Tova e statiata

  Отговор
 3. Повярвяла луда   28.12.2012 at 14:12

  Относно въпросната госпожа мога да кажа само едно – пълна бутафория и то много скъпо струваща на хората, които са изпадниали в положението да се хващат като удавници за сламка за последната надежда. Лично нас тази мила госпожа ни взе над 2 000 лева това лято, като се ангажира да помогне на болно дете, което имаше минимални шансове за оцеляване. Без да й мигне окото до последно ни гонеше, сакън да не би да не се платим – пак повтарям сумата бе доста над 2 000 лева. През септември беше погребението на детенцето, за което тя се кълнеше ,че ще спаси. Не е луда тя, луди сме ние, че й се връзваме и даваме мило и драго на човек, за който явно стойности като морал и етика са чужди. Иначе е много мила и сговорчива, но и много хитра, да ви измами, как ви е направена магия и ако не я развали, ще ви се случат чудовищни неща. Е нещата се случиха и то след развалянето на магияга от нея. Моля ви хора, особено тези които търсят изцеление от болести и дават всичките си пари за лечение, не се лъжете и не си давайте парите на тази жена…….

  Отговор
 4. Петър Тодоров   23.03.2013 at 23:19

  В това село интелектуалния потенциалн на жителите трябва да е 0,за ва вярват на малоумната дъртофелница-врачка…
  Селски тъпотии.

  Отговор
 5. Катрина   10.07.2014 at 1:13

  Тази жена наистина няма никакъв морал.Отидохме при нея със съпруга ми просто така,но тяни изкара,че той пил живак,аз пък съм правила аборти без да разбера,което разбира се бе пълна лъжа.Поиска ни 2000лева за да ни направи защита.Ние не носехме толкова пари,а тя се обиди и заплаши да ни сполетят лоши неща.Накара ни да напазаруваме за близо 100лв,храни, хавлии,и все неща,които са и от полза.Аз нямам думи Господ да я съди9добре,че не се набутахме с повече пари.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *