Феноменът Слава Севрюкова: Светът ще свърши, когато станем 20 млрд.!

Слава Севрюкова

  Легендарната врачка Слава Севрюкова, сочена за по-голям феномен и от Ванга, която е помогнала на стотици българи от средата на миналия век да намерят изцеление от тежка болест или пък да запазят хармоничните отношения в семейството си, прави множество предсказания.

Повечето от тях са свързани с развитието на науката и техниката, с различните ери от пътя на духовно усъвършенстване на хората и промяната, която всеки един от нас трябва да направи за себе си, ако иска животът му да бъде по-лек в следващото прераждане.

„Христос ще слезе отново на Земята през 74 000-ата година и ние трябва да бъдем готови за това, да го посрещнем с душата си“, категорична е екстрасенската.

Легендарната Слава Севрюкова е родена в Нова Загора. Първите си ясновидски предсказания прави като невръстно дете в далечната 1915 г. Тогава малката Слава се държи за ръката на майка си и трепери от страх при вида на окъсаните и изцапани с кал войници, участващи в Първата световна война. Всички са притеснени, гладни и недоспали си. Хората нямат вест от близките си на фронта, а в градчето се прибират само ранени или пък се получават телеграми със скръбни известия.

„Повече от 2 месеца нямаме писмо от татко ти. Батьо ти Иван и Руси вече ни се обадиха с писма. Виж, за Руси не се безпокоя толкова – той е новобранец и само отбива редовната си военна служба… А може и да влезе в бой. Но защо нямаме никаква вест от татко ти? Хайде да се прибираме вкъщи, че вече се стъмни, а нямаме никаква газ за осветлението“, тревожно нарежда майката на Севрюкова.

Тогава сърчицето на малкото момиченце трепва изведнъж. Като на филмова лента пред очите й изплува пощенска картичка. Тя се намира на кухненска полица, точно над огнището в дома на леля й Къна, която е първа братовчедка на баща й. Пред картичката има няколко стъклени чаши за вода. Бързо споделя за видението си със своята майка, като се опитва да скрие откъде има информация. Тогава не признава пред родителката си, че вижда висши сили, които й помагат да намира предмети и хора.

Всъщност не в това е истинската дарба на Слава, за чиито способности днес се говори по цял свят. Екстрасенската знае всичко за строежа на Вселената за божествения план на Господ към човеците, за техните прераждания и мисията си на Земята. Тя може с удивителна точност да опише как е изглеждала Дева Мария, Христос, Пилат Понтийски, че дори и геният Алберт Айнщайн.

„Една сутрин тръгвам да си взема кисело мляко, трябваше да отида чак до банята в квартал „Овча купел“. Навън – студено, облякох си кожуха, обух туристическите обувки, стегнах се. Всякога, когато излизам, аз леко коленича, кажа 2-3 думи, прекръстя се и тогава излизам. Веднага, щом сторих това, виждам на Изток видение. Големи облаци на небосклона, от които се образува ъгъл. Вътре в тях е Божията майка – абсолютно еврейски тип жена, с леко гърбав нос, с тъмни очи, коси като къна – тъмночервеникави и леко чупливи – дивно хубава. Облечена е в дреха от тъмно маслен цвят, с малка сърмена шевица, която блести. Има пояс и малка диадема, което показва, че е царица“, споделя Слава. Разказите й старателно биват записвани от нейния довереник Иво Лозенски, който по-късно ги събира в книга.

Севрюкова може с часове да говори и за безсмъртието на човешката душа, за кармата, преражданията, растенията, славяните и дори за бъдещето на България.

Малко извести обаче са пророчествата й за свършека на света. Според нея това ще стане, когато населението на Земята достигне 20 милиарда души и се стабилизира около тази цифра. Намаляването на населението щяло да настъпи, ако в следващите цикли от развитието на планетата ни не се появят нови еволюиращи множества от индивиди. Видът хомосапиенс не може да съществува вечно.

Той, както и отделният човешки индивид, има начало, респективно ще има и край. Достигнал технологично пълнолетие в технологичната ера, зряла възраст през ерата на хармоничното човечество и нравствено съвършенство в нейния край, морално пречистеният хомо сапиенс ще възкръсне 435-ият цикъл на прераждане и ще изчезне от лицето на планетата Земя. Това ще бъде последното време, денят на Страшния съд над човечеството, неговият свършек и вечен покой. Можем само да гадаем дали това събитие ще се случи в резултат на космическа катастрофа, например сблъсък на Земята с голям астероид, или друг смъртоносен фактор.

Същевременно краят на човечеството ще означава финал на Биологичната програма, която е последна компонента на Универсалната програма и тогава ще настъпи, образно казано, почивният ден на Бога. Извършеният от мен анализ показва, че краят на човечеството ще настъпи през 146 000 година“, пророкува Севрюкова.

Слава е убедена, че Христос ще слезе отново на Земята през 74 000-ата година, когато светът ще се намира в ерата на хармоничното човечество. Тя пък е описана подробно от Йоан Богослов като ново небе и нова земя, и нов Йерусалим, където „ни жалейка, ни писък, нито болка няма да има вече, защото предишното се мина“.

Новият Йерусалим щял да бъде царството на Христос, съществуващо в човешките души. В края на ерата на хармоничното човечеството земните блага щели да бъдат равномерно разпределени между хората и всичките им нужди, щели да бъдат задоволени.

Как да общуваме с мъртвите

Слава Севрюкова концентрирането върху даден проблем било необходим процес за развитието на собственото аз, както и за усъвършенстване на умствените способности.

„Ако дадена душа вече г предопределена да напусне този свят, тя е белязана от висши същества. Идва дух да я вземе, познат на тази душа, или близък роднина, бил на Земята вече. Някои дълго остават в астрала и дълго мислят, че още се на Земята, че дори имат земни желания. Когато дадена душа е в тъма и физиката й е в небудно състояние, тогава трябва да й се помогне със слова – в подсъзнанието да й се каже за отвъдното, в зависимост от нейното духовно развитие.

На мъртвите трябва да се помага със светли, чисти молитви. Тъгата по тях ги дърпа обратно към Земята. До 40 дни да се държи връзката на духа на покойния със „сребърна нишка“, която после сама ще се скъса. Молитвите да са чести, а не само на 3-тия и 9-ия ден от смъртта, защото това са дни, определени за специални молитви за мъртвите, за да се тласкат техните души към светлината“, тълкува мистерията на смъртта една от най-известните нашенски гадателки.

Всяка вечер трябва да правим разбор на деня

Феноменалната Слава съветва хората всяка вечер да правят разбор на случилото се през деня. Особено на постъпките ни към другите хора. „Прегледът“, както тя го нарича, може да се извърши и със силата на мисълта. Обосновава се на грижовния стопанин, който, преди да заспи, наглежда всяко кътче на имота си и поставя ключ, за да не влезе крадец. Така човек трябва да се грижи за душата си, преценявайки случилото се през деня. Ако някоя среща или неприятен разговор са го разочаровали, да вземе мерки и направи така, че лошите емоции или изживявания да не се повторят никога повече.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *