Урок по добро възпитание получи малко булдоче!

непослушната Белла при доктора

Три годишният женски  булдог Белла Мей завинаги ще запомни горчивия урок, който получила след разходка с нейните стопани. Случката се разиграла в малък парк зад задния двор на скромната им къща в град Бланчард, щата Оклахома в САЩ.

Стопаните на Бела, Джери и Алисън Нолс, завели и двете си кучета, да поиграят в парка до малко езерце. Никой дори не предположил, че на пътя им ще се изпречи див таралеж. Дивото животинче искало да пие вода. В Оклахома сега е сезона на тежката суша, а в парка има едно езерце, което е добър източник на прясна вода и за

Белла

дивите животинки. Като всяко любопитно пале Белла се приближила до животното, за да го подуши и поиграе с него, таралежът примрял от страх и веднага я атакувал с иглите си. Така повече от 500 игли, заседнали в муцуната на кучето, неговото тяло и крака.

Точният брой на иглите станал ясен след ваденето им от ветеринарни лекари.Стопаните без да се бавят закарали раненото куче на ветеринарен лекар. Там докторите се борили цели два часа,

Бела вече е почистена

докато извадят всички игли от тялото на любопитното кутре. Като през цялата си практика ветеринарните лекари от Оклахома не са, виждали толкова зле „заклано“ от таралеж куче. Но казват, че сега Белла със сигурност, ще запомни този урок по-добро възпитание и никога няма да закача диво животинче, пиещо вода.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gajkDAVS42A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *