Тропическа инфекция изяде лицето на жена (снимки)

59 годишната жителка на Шри Ланка била от заможните в селото. Но всички парите, които жената  изкарала през целия си живот с труд ги похарчила за университета за сина си и са изядени от издръжка за него.

Затова жената заживяла в барака. Един ден жената със сина си решават да построят своя собствена малка къща. По време на строителството, обаче я застига коварна инфекция тръгнала от малка драскотина на бузата й. Оттогава  започва най-големият кошмар в живота й …

преди инфекцията

Първоначално дамата не обърнала внимание на драскотината, но на другия ден лицето й било подуто и имала от треска. Синът закарал майка си в болница и там изкарала цяла седмица.

В болницата медиците не успели да спрат инфекцията и били принудени да отрежат част от засегнатите мускули. Но с това ужасът не приключва. Инфекцията се връща отново и отново и се налага да се отстраняват заразените тъкани, докато съвсем не се обезобрази нещастната жена.

Сега случаят на г-жа Kарунаваси е поет от американски трансплантационен екип и той ще събере шест от най-добрите пластични хирурзи в света, които ще направят напълно нова трансплантация на лице на госпожата …
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CbjUAmgZyek

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *