Телефоните на бургаската полиция загряха от сигнали за атентатора!

Атентатора

Веднага след публикуването на сто процентовия компютърно генериран образ на атентатора от Сарафово, телефоните на бургаската полиция са загрели от сигнали. Това е добре и така трябва да бъде, защото показва бдителността и отговорността на гражданите за проблемите.

Но в същото време всеки трябва да си дава сметка до колко уместни са неговите предположения и да не занимава разследващите с безсмислени догадки. Защото макар и сочен за 95% достоверен, възстановеният образ на терориста все пак може и да не отговаря на истинската му самоличност, може би той има някои особености и да не е точно пресъздаден на снимката. Най- много сигнали са постъпили от бургаските бакшиши, който се кълнели, че били возили мъжът от снимката. Въпреки много сигнали от таксиметрови шофьори, те все още не са проверявани, защото не се знае дали ще могат да се използват в разследването. Тази снимка преди да бъде публикувана в медийното пространство, била показвана на хотелиери и кръчмари по курортите. Обаче никой не го разпознал като свои клиент. По рецепциите на Слънчев бряг, Поморие, Бургас и Несебър, все още седи и

взривеният автобус

първият фото робот, разпространен от ченгетата, въпреки, че се различава бая от  фотографията с възстановеното лице на „официалния” терорист. Това предполага, че има съучастник, който най- вероятно е този който се опитал да наеме кола от Поморие. По думите на собствениците на туристическото бюро за отдаване на коли под наем , човекът, който се е опитвал да наеме колата с фалшивата шофьорска книжка е бил с много къса коса. Явно снимката на фалшивата шофьорска книжка няма нищо общо с двамата човека, които са я използвали, защото с перуката не е ясно точно какъв е образът на човека. Интересното в случаят е, че ден след атентата израелските медии пуснаха фото робот на атентатора, за който твърдяха, че е взет от българските служби, а от нашата полиция отрекоха това.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6ZZ2M-Bp0go

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *