Стиснатият Слави Трифонов не жали пари за любовниците си! Дарява ги със силиконови цици и скъпи почивки

Свали Трифонов

 Пословичната стиснатост, с която е известен Слави Трифонов, се оказа градски мит. Още преди танцьорката Мартина от „Магаданс“ да забие хищни нокти в шоумена и да започне да точи от паричките му за прически и парцалки, учиндолският виолист обичал да обсипва щедро и прещедро любовниците си. Изключение не правят дори кратките сексуални авантюри, които Дългия завързвал през годините. Те му стрували повече от скъпо.

Неотдавна в родния хайлайф се заговори за любопитна случка от близкото минало на Слави. Действието се развива по времето, когато водещият на вечерното шоу на Би Ти Ви още нямал сериозни намерения към балерината от „Магаденс“ Мартина.

Преди няколко години, докато купонясвал в заведение в Пловдив, Дългия бил смаян от хубостта на едно от местните момичета. Шоуменът цяла вечер се опитвал да се добере до непознатата девойка, поръчвал и чаша след чаша и дебнел момента, в който тя ще поддаде на ухажването му. Младата хубавица обаче така и не поддавала. Очевидци на случката си спомнят, че в разгара на вечерта самият Трифонов също бил обърнал доста питиета за кураж и съвсем бил забравил за задръжките. Дори пред приятелите си в заведението се правел, че не ги познава, за да не му счупят хатъра. На следващия ден пък изобщо отричал да е бил там.

За сега не е известно Дългия да е ремонтирал Мартина с пластики

За да му провърви в свалката пък, водещият не пестял обещания към набелязаната си жертва. Бил готов да даде и звездите на небето на мадамата, само и само тя да си легне с него. След като този метод не проработил обаче, Слави минал на нова стратегия. Шоуменът решил да отбележи колко е успешен и богат и, разбира се, колко е щедър към своите нежни приятелки.

„Колкото си хубава, ще станеш съвършена с едни гърди от силикон. Мога веднага да ти ги уредя. Само бъди мила с мен“, оферирал избраницата си Дългия, без да се вълнува, че на отчаяните му методи стават свидетели всички в заведението.

Историята мълчи дали – Слави наистина е изпълнил обещанието си към пловдивчанката, както и дали тя наистина се е съгласила да прекара с него вечерта. Едно обаче е ясно – Трифонов не жали парите си за женската хубост. Така например на сериозните си гаджета плевенчанинът винаги е правил скъпи и прескъпи подаръци. Всеизвестно е, че за новата си приятелка Мартина той отделя огромни суми. Подаръците й рядко струват по-малко от 30 000 лева, а екскурзиите и шопинг обиколките, на които я води, са по най-луксозните дестинации. Засега обаче Слави не е искал от любимата си да слага силикон, за да му се хареса повече.

Друга от неговите бивши жени, за които се говори, че е легнала под ножа, за да му се хареса е беквокалистката Алекс Раева. Певицата уголеми бюста си почти веднага след като започна да се изявява на малкия екран и с това се опита да задържи интереса на водещия. Напъните й обаче не дадоха резултат и след дълги години, в които криеха отношенията си, двамата най-накрая спряха да се виждат. Днес Раева е годеница на столичния диджей Дончо, а прелестите, за които Слави е броил хилядарки, сега пълнят чужди шепи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *