Според законa за всеобщата гадост (снимки)!

Китайското Ламбо

Преди няколко дни медиите по света и у нас гръмнаха с тази новина, но за съжаление нейното продължение е трагично.

Помните ли китаецът самоук заварчик, който само срещу бюджет от 14 000 долара успя да си направи прилично копие на суперавтомобила Lamborghini Aventador. Колата бе сглобена на базата на японския седан Nissan Bluebird.

Само за един месец самоукият майстор успя да завърши автомобила на 95%, да го боядиса и оборудва с всичко най-необходимо по таблото, оставаше му само да пипне вътрешния интериор на возилото още малко. Въпреки интериора, все пак колата си изглеждаше впечатляващо. Може би и затова гордият собственикът решил да се вози на возилото си по улиците на града, в който живее.

момента на ареста

Но пътуването му било кратко, защото колата била набързо спряна от пътната полиция и репатрирана на наказателен паркинг. Фактът, че колата е регистрирана по документите като Bluebird, но в действителност изглежда съвсем различно подразнила местните катаджии. Също така автомобилът бил без регистрационни номера.

В резултат на това полицията решила да конфискува колата и да глоби собственика му с 500 юана. Но, най-лошото е, че съдът постановил, че той трябва да възстанови първоначалния вид на автомобила в съответствие с документите му. И това ако не е карък!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HHqdZ9LDzK4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *