След развода си, Даниела на Андрей намразила мъжете

Даниела с новата си любов Марко Стойкович

  Сръбкинята Даниела Янков, бившата жена на Андрей Арнаудов, изкарала година и половина, без да види мъжка ласка. Красивата телевизионна водеща се разведе с „опосума“ само след година брачно съжителство и се завърна в родния Белград.

Периодът, в които по волята на съдбата водещата на „Отчаяни съпруги“ по „Станция Нова“ се бе превърнала наистина в отчаяна съпруга, вече е в миналото. От 5 седмици шармантната Даниела отново сияе от любов заедно с бившия състезател по баскетбол и настоящ икономист Марко Стойкович.

Преди да хлътне по новия си обожател, бившата жена на Андрей, не поглеждала друг мъж, камо ли пък да го допусне в леглото си, докато Арнаудов не я разочаровал тотално и не разбил сърцето й.

За последната година и половина сръбските медии й приписваха любовни афери с не един и двача ергени, но според самата Даниела нито един от тях не е получил привилегията да нощува в спалнята й.

Даниела с Андрей Арнаудов

Най-много се шумя около забивката й с обещаващия млад певец Неманя Стеванович. Доказателства обаче не се появиха, а Даниела и Неманя така и не потвърдиха отношенията си в публичното пространство.

Сега бившата продуцентска съпруга е отворила сърцето си. Тя се влюбила от пръв поглед в Марко Стойкович. Той бил пълна противоположност на дребосъка Андрей – висок почти 2 метра, мил, учтив, галантен, кавалер…

Погледите им се засекли в нощен клуб, разказва началото на историята им сръбският „Hello“. Разменили си телефоните и така се започнало – една среща, втора среща, трета среща, целувки, секс и всички екстри…

Само преди дни двойката се върнала от почивка на Турската Ривиера, където в продължение на седмица се отдали на любовни ласки в романтичен хотел на брега на морето.

„Даниела не желае да дава подробности за новата си връзка, поради многото неприятности покрай историята с бившия си съпруг. Затова пази в тайна личния си живот, за да не дава повод за клюки. Лицето на Даниела сияе, и това само по себи си говори за щастието което изпитва на крилете на любовта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *