Синът на Доган плаща за паркинг 3151 лв.

Демир Доган

  Синът на оттеглилия се лидер на ДПС Ахмед Доган – Демир, не е сред най-активните потребители на фейсбук, но със сигурност е сред най-атрактивните. Начело на профилната си страница в социалната мрежа 27-годишният наследник на мастития политик съвсем очаквано е сложил снимка на сокол.

Само при бърз поглед върху страницата човек може да разбере, че Демир е запален фен на спорта и по-специално на тениса.

В профилната страница на сина на Доган присъства и снимка на тенис звездата Роджър Федерер. Очевидно другият любим спорт на Демир е футболът. На 11 април тази година той е качил на стената си във фейсбук

Демир е любител на скъпите удоволствия

малък клип, който е заснел сам преди началото на полуфинала на Шампионската лига между „Байерн“ и „Ювентус“. Под видеото Демир е написал, че има билети и за финала на турнира и дори кани свой приятел да гледат мача заедно.

Най-интригуваща е снимка на машина за плащане на паркинг, според която Доган-младши трябва да плати 3151 лева. Над снимката Демир е написал на латиница: „Как е за паркинг, а?“, а под нея е обяснил, че сумата е натрупана за един месец, в който

Екранът на автомата показва четирицифрена сума

автомобилът му е бил паркиран до столичен мол. В шеговит тон наследникът на Доган споделя, че за тези пари трябва да му прехвърлят едно място в мола.

От фейсбук профила на Демир Доган се разбира, че той е завършил Университета в Шефилд със специалност „Маркетинг“. Може би затова по-голямата част от коментарите му в социалната мрежа са на английски. В страницата си синът на Сокола е отбелязал, че през лятото на 2005 година е работил за „Минстрой холдинг“, която е собственост на бившия втори човек в „Мултигруп“ Николай Вълканов. Именно „Минстрой холдинг“ преди време нае Доган-старши за консултант по хидроенергийни проекти срещу хонорар от близо 2 млн. лева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *