Синът на Доган – Демир, развява среден пръст пред папараци

Демир Доган

  Синът на лидера на ДПС Ахмед Доган – Демир, също като баща си винаги е във вихъра на купона. Момчето е чест посетител на най-оборотните столични кръчми, става ясно от ексклузивни снимки. Завършилият специалността „Маркетинг“ в университета в Шефилд младеж се забавлява без задръжки с приятелите си, пие винаги марково уиски и често си позволява волности в дискотеките, а нерядко и развява среден пръст наляво и надясно.

Купонджията си е избрал приятелка, с която да са си лика-прилика, коментират приятели на Демир Доган. Първородният син на Сокола от години има връзка с дъщерята на бившия

Гаджето на Демир - Елис Аляеддин Налбант пуши наргиле

заместник-министър на образованието Мукаддес Налбант – Елис Аляеддин Налбант. Двамата дори живеят на семейни начала, разказват близки до семейството на ДПС лидера.

Въпреки, че дели покрив със сина на един от най-обсъжданите хора в държавата, Елис упорито се крие от обществеността.

Успяхме да вдигнем завесата и да покажем красивата приятелка на Демир Доган.

Елис е студентка по медицина в София. Едновременно с това от август миналата година е на стаж в университетската болница „Лозенец“ като медицинска сестра. Когато не е на лекции или в болничното заведение, Елис също е душата на компанията. Красивата госпожица изпъква навсякъде заради веселия си нрав и постоянните шеги, които пуска, обясняват приятелките й. Любовта между двамата пламва спонтанно.

Преди повече от три години синът на Сокола, който по това време завършваше Солунския Сити Колидж ъф Икономикс, се прибрал за малко в столицата. След случайната среща децата на Ахмед Доган и Мукаддес Налбант започнали да се чуват неспирно по телефона и да общуват в социалните мрежи. Съвсем естествено отношенията им прераснали във връзка, а по-късно и в съвместно съжителство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *