Свидетелят по “Октопод” Георги Цветанов пръска хилядарки за екзотични екскурзии

Георги Цветанов

  Основният свидетел в делото „Октопод“ Георги Цветанов води луксозен живот по супер скъпи хотели, пръска хилядарки за екскурзии по екзотични дестинации. Само през последните три-четири месеца той, съпругата му Красимира и дъщерята Маги са пътешествали из Дубай, Москва, Красноярск, били са на круиз по река Енисей в Сибир. Това показват снимки, които бяха откри във Фейсбук. Те са качени от съпругата му Красимира, която явно не е имала търпение да се похвали с високия си стандарт.

Иначе Красимира нашумя с уникалното си признание в съдебната зала, че не знаела колко точно имоти е накупил съпругът й, докато е бил шеф на клона на Първа частна банка в Плевен, доведен до фалит от него.

През април Георги Цветанов по къси гащи в Дубай

Когато не се глези със семейството си из скъпарски хотели по света, Георги Цветанов неуморно обикаля из телевизионни студиа и обяснява, че е жертва на мафиотски произвол, че му се готви атентат, че го изкарват мошеник.

От снимките става ясно, че между две заседания по делото „Октопод“ Цветанови са отдъхнали в Дубай. Те са изкарали Страстната седмица през април в огромния петзвезден хотел Atlantis The Palm, който се описва в туристическите справочници като уникално архитектурно творение, пресъздаващо мита за древна Атлантида. Съпругата Красимира е толкова погълната от лукса, че се снима дори в банята на хотелската стая.

Четири нощувки със закуски на това шикозно място излизат по над 1500 евро на човек, обясниха от туристическа агенция. Отделно са разходите за визи, летищни такси, обеди, вечери и други екстри. Цветанови, както се вижда от снимките, пръскат парите с щедра ръка – не пропускат дори да поплуват с делфини, обикалят из скъпите бутици на Дубай. Такъв луксозен воаяж за трима души спокойно поглъща 10-ина хил. евро, изчисляват от туристическа агенция.

Пред стените на Кремъл

Само три месеца по-късно, през юли 2012 г., семейство Цветанови е на другия край на света – в Москва и Красноярск. Най-евтиният самолетен билет до сибирския град излиза над 1500 евро на човек с „Аерофлот“, показва справка. А Русия, както е известно, е една от най-скъпите дестинации в света, фамилията на плевенския банкер обикаля из Кремъл, щрака се на Червения площад. Цяла серия фотоси показват забавленията им на круизен кораб по река Енисей. Цветанов, който в България играе ролята на смазан от „Октопода“, тук е във вихъра на купона. Нахлупил капитанска фуражка, грабнал микрофон в ръка, той пее под снизходителния поглед на стюарда.

Ако някой се чуди откъде едно българско семейство има толкова много пари за воаяжи из Близкия изток и Сибир по време на криза, да припомним, че в пресата бяха публикувани любопитни документи, които хвърлят светлина върху източниците на тези доходи. От публикуваните разходни касови ордери се вижда, че основният свидетел по делото „Октопод“ Георги Цветанов е прибрал над един милион лева от „Инвестбанк“. Това се случва точно по времето, когато той става основен свидетел на прокуратурата по делото „Октопод“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Свидетелят по “Октопод” Георги Цветанов пръска хилядарки за екзотични екскурзии"

  1. toni   08.09.2012 at 9:13

    Gnusna rabota! Zabogatial ot Parva chasna banka !Faliral ot Aleksei. I pak zabogatial ot Invest bank.Dai mu banki na toia i stoi ta gledai kak gi tarbuchi ! Inache goliam artist,Iskali da go deskriditirat ,abe sajalete choveka i go ostavete da si krade!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *