Сашо Кадиев остана без гащи

Александър Кадиев
Александър Кадиев

  Апаши за дигнаха целия багаж на Александър Кадиев насред центъра на каталунската столица Барселона. Без дори да сети кога и как е станало, актьорът се разделил с всичките си лични вещи. Крадците го оставили дори без бельо.

Сашо и приятелката му Таня изкарали в Барселона прекрасна ваканция по време на лятната си отпуска. Накупили си сувенири и подаръци за близки и роднини, подредили ги в куфарите и тръгнали да се прибират за България. На път към летището обаче, точно когато били в центъра на каталунската столица, Александър Кадиев Сашо установил, че куфарът му го няма. „Всичките ми лични вещи бяха там. Оставиха ме даже без гащи“, оплака се водещият на „Преди обед“.

Наред с всичкото му бельо, дрехите и козметичните му принадлежности, крадците задигнали личния му таблет и телефона му. „В началото беше истински шок. Но после осъзнах колко маловажни са материалните неща – днес са тук, утре ги няма. Вече не държа на тях, както преди“, сподели още синът на Катето Евро. Когато си дошъл в България, първото нещо, което направил, било да отиде на пазара и да си купи нови гащи. След това се обзавел и с телефон, за да държи връзка с колеги и приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *