Рибар спасен от акула!

паст на акула

Рибар от Кирибати, който е баща на 6 деца, прекарал около 3 месеца и половина в морето в дървена лодка и споделя, че всъщност една акула е спасила живота му.

Тоакаи Теитои бил завлечен в цантралния Пасифик за 15 седмици преди да го спаси рибарски съд от Маршаловите острови. Според Теитои, той се събудил следобяд на 11 септември, за да види, че една акула обикаля и бута лодката му. Тя го водела към рибарския кораб.

Човекът погледнал и видял кораба и екипаж с бинокъл. Проблемите на Теитои започнали в столицата на Кирибати, където рибарят бил на церемония, по време на която той бил направен полицай. След това, той и неговият зет се качили на лодката си, за да се приберат на острова, на който живеят.

Кирибати - девственият тихоокеански остров

За съжаление заспали и когато се събудили били вече в открития океан и скоро горивото им свършило. Имали какво да ядат, но нямали нищо за пиене. Теитои успял да оцелее, ядейки риба и пиейки дъждовна вода. Зет му обаче, починал от обезводняване. Теитои споделя, че никога повече няма да се качи на лодка, а ще взема самолета.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QExqLkvB5E8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *