Райна съсипана от любовна мъка

Кубинецът Майкъл Фонтс заряза Райна
Кубинецът Майкъл Фонтс заряза Райна

  Фолк певицата Райна изпадна в тежка депресия, след като кубинският танцьор Майкъл Фонтс я заряза след кратка връзка. Брюнетката е напълно отчаяна заради любовните си несполуки, които я преследват след раздялата с колегата й Константин. В трескаво търсене на постоянен партньор, Райна почти е прекратила участията си.

Според нейни близки тя прекарва голяма част от времето си по салса партита, като си е наумила, че именно там ще намери любовта на живота си. Последната драма на Райна започна миналата зима. Тогава певицата отиде на екскурзия в Куба, където се влюби в танцьора Майкъл Фонтс. После обаче се оказа, че той е женен и няма никакво намерение да зареже семейството си заради чувствата на българката. Майкъл живее в Италия и това беше причината певицата на няколко пъти да посети тази страна.

Райна
Райна

Запознати коментираха, че по време на пътуванията си Райна на няколко пъти е молила Майкъл да заживеят заедно но той бил категоричен, че любовта му с певицата била неангажираща авантюра.

Пред приятелки Райна разказала, че слуша едни и същи песни по 100 пъти на ден и не й се говори с никого. Те я посъветвали да последва примера на свои колежки като Мария, които се омъжиха за милионерски синове и оттогава са лишени от всякакви притеснения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *