Преслава брои 300 бона за уникален апартамент в София! Виж тук!

Преслава

  За завиждане е чалга дивата Преслава! Освен че се води секс символ, има солидна певческа кариера и хиляди фенове из села и паланки, отскоро певицата е горд собственик на жилище в София.

Без много напъни Преси е успяла да сбъдне мечтата на всеки, свиращ се из квартири провинциалист, бленуващ за личен имот в столицата. Апартаментът на хитовата изпълнителка е чисто нов и се намира в току-що пръкнала се кооперация в тузарския

Кокетната кооперация отваря чудна гледка към цяла София. Жилището на Преслава е на някой от последните етажи и отвътре е не по-малко луксозно, отколкото отвън.

квартал „Бояна“, установиха папараците. Звездата обитава баровско жилище от 170 квадрата!

Апартаментът е на един от последните етажи и открива уникална гледка към София, радвайки окото на красивата си притежателка. Преслава явно е разчитала на професионални брокери, които са избрали имот, изцяло отговарящ на изискванията й. Освен че е чисто нов, апартаментът е напълно обзаведен С дизайнерски мебели, създаващи впечатлението за изключително луксозна обстановка. Те са били поръчани от Италия и Франция и неотдавна били докарани с няколко тира, разказаха комшии на едрогърдата звезда.

Още от Външната ограда на кооперацията си личи, че Преси не си е избрала случайно Жилище.

В лукс апартамента без притеснение Преси ще кани на гости богатите си приятели изявявайки се като домакиня или да се фука пред по-скромните си колеги със солидната придобивка.

Любопитна подробност е, че певицата вее още не е разгласила официално новината, че отскоро е новодомка. Според наблюдателни комшии в дома й още не са забелязани

След като напълва догоре резервоара на мощния си джип, Преслаба вече е спокойна и поема с мръсна газ към новия си квартал „Бояна“.

звездни гости и Преслава винаги се прибирала сама от късните воаяжи из столични заведения. Освен това кооперацията не 9 напълнила жилищата си със собственици и едрогърдата чалга идолка има сравнително малко на брой съседи. Това обаче перфектно я устройвало, защото като типична звезда Преси не обича личният й живот да бъде следен под лупа от любопитни нахалници.

За да си осигури блажено съществуване като столичанка, Преслава обаче се е изръсила с доста тлъста сума. Според спецове в пазара на недвижими имоти певицата е трябвало да се бръкне с най-малко 300 бона, та да се сдобие с нотариален акт за собственост на апетитния апартамент. Разбира се, сумата не е била чак такъв голям проблем на Преслава, която напоследък е сред най-щедро заплатените певици в гилдията на масовия жанр. Освен това банковата й сметка набъбва и покрай хонорарите, които добричлийката сваля без милост от участията си по реклами и телевизионни предавания, избиващи се за нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Преслава брои 300 бона за уникален апартамент в София! Виж тук!"

 1. Георги   16.02.2013 at 2:19

  Здавейте извинявам се много но си поправете буквичката Б я заменете с буквичката В под снимката с джипа на Преслава. След като напълва догоре резервоара на мощния си джип, Преслаба бече е спокойна и поема с мръсна еаз към нобия си кбартал „Бояна“.

  Отговор
 2. Dess   16.02.2013 at 2:54

  Колко неграмотно написано…

  Отговор
 3. nsaxijxis   26.06.2015 at 21:46

  aaaaa dosta i to mesite sa v delata na horata koi ste vie

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *