НЛО кръжа на церемонията по откриване на Олимпийските игри? /Видео/

НЛО-то

Неканени гости на Олимпийските игри? Може би…. В петък вечерта се насладихме на зрелищни пиротехнически изпълнения на най-гледаната церемония по откриване  в историята на летните Олимпийски игри.

Заедно с тях, обаче ясно видим неидентифициран летящ обект бил заснет в небето над Лондон. Най-напред обектът е видян отляво във видеото, докато фойерверките избухват по стадиона, след което бавно се премества по небето. Във вечерта, която включваше появата на Кралица Елизабет II и Агент 007, спуснати с парашути на Олимпийския стадион, повечето хора може би няма да бъдат изненадани от появата на фалшиво НЛО, част от забавлението.  Миналия месец служител на Министерството на отбраната на Великобритания в сектора

Зрелищното откриване на Олимпийските игри

за НЛО предположил, че церемонията по откриването ще е основна цел за извънземните, да се  покажат пред огромна аудитория. По-рано тази година той написал за слухове за подготвяне на фалшива извънземна атака по време на Игрите, с цел зрелище и забавление на публиката. Той смята, че ако извънземните познават нашата психология, то ще изберат да се явят на значима дата, каквато е например и церемонията по закривана на Игрите. Може би появата на НЛО в петък е било само репетиция?
Видео:

http://youtu.be/I7jt42FxaQs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *