Ники Михайлов: Кеф ти Николета, кеф ти Алисия!

Ники Михайлов
Ники Михайлов

  Ники Михайлов ще се окаже най-големият тарикат. Вратарят в момента е гадже едновременно с най-горещите български красавици – манекенката Николета Лозанова и фолк певицата Алисия. И двете дами се борят за вниманието му, а той ги мести като пешки. Днес е с едната, утре с другата.

Само преди 2 седмици Михайлов отиде с Алисия на море. После се върна и се отдаде на горещи страсти с Николета Лозанова. Тези дни пак се е срещал с певицата, а междувременно планира воаяж до чужбина с Николета. Тактиката му е да ги държи в неизвестност и те да се борят непрекъснато за вниманието му. И явно тя работи отлично!

Алисия
Алисия

„В момента съм в странна ситуация – на практика съм гадже и с двете. Трябва да реша коя от тях да стане официалната ми приятелка. Вариантът нито Алисия, нито Николета да се води мое гадже идеално ме устройва. Така спя и с двете и всяка си мисли, че е единствената“, цинично описал ситуацията преди дни Ники на близък свой приятел.

Футболистът доста е вирнал носа след като успя да забърка невероятна интимна интрига и на практика да раздели Николета с мъжа й Валери Божинов. Още повече се възгордял след трансфера си в италиански клуб. „В момента не може да се говори с него. Държи се като Господ. И как иначе – и кариерата му хвърчи нагоре, и двете най-популярни българки се бият за сърцето му, и баща му го субсидира с яки кинти“, описва ситуацията човек от обкръжението на Михайлов.

И докато вратарят си е построил пълното лично щастие, Алисия е в треска как да си го върне.

Николета ЛозановаПевицата се мъчела да го накара отново да обявят, че са двойка, но Ники се дърпал. Него идеално го устройвало да не афишира публично с коя е, за да не се разсърди Николета. Тя също се терзаела, че не е официалната половинка на Михайлов. Лозанова стигнала до там заедно с майка си да обикаля ходжи и врачки, за да прави магия на играча да не поглежда друга освен нея. И Алисия, и Николета са едни прости селянки!

Ники Михайлов ги направи за смях пред цяла България, показвайки колко са елементарни и как човек с пари може да си ги поръчва като сервитьорки. Щом му се почука по-младо, вика Николета. Поиска ли си по-опитна, обажда се на кака си Алисия. Преспят ли с него, и двете глупачки летят в облаците, мислейки, че са единствените. А всъщност са играчки на един комплексар – и за кревата, и за егото му. Сигурно след година-две и двете ще са захвърлени и забравени от него. Така е, идва нова свежа плът. Някоя, която стане популярна, ще привлече моментално интереса му“, анализират ситуацията в светските салони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *