Наско Михайлов и Годжи – баджанаци

Наско Михайлов

  Подвизаващият се в сериала на ТВ 7 „Кантора Митрани“ Атанас Михайлов е баджанак с Георги Милчев – Годжи, твърдят запознати. Двамата се „сродили покрай балерината от балет „Сатен“ Елица Павликенова.

Тъмнокосата красавица навремето въртяла любов с баскитариста, като връзката им продължила около три години. Разделили се, след като шефката на Елица Галя Христова напуснала работодателя си Слави Трифонов.

Професионалните промени оказали влияние върху отношенията на Елица и Годжи и двамата сложили край на любовта си. Музикантът не можел да приеме, че раздялата му с Елица е окончателна и дълго страдал.

Тъмнокосата девойка също загърбила личния си живот и се отдала на кариерата си. Павликенова страняла от обожателите си до есента на 2009 година, когато отново срещнала любовта.

Тогава красавицата се включила в състезанието на Нова тв „ВИП Денс“ и попаднала в отбора на Ива Софиянска, Трендафил Сърмов и Наско Михайлов.

Малко след старта на шоуто между Елица и Наско прехвърчали първите искри, разясняват техни общи познати. Връзката им бързо се развила и след няколко месеца двамата започнали да обмислят съвместно съжителство. За жалост щастието им се оказало кратко. Тъкмо когато в обкръжението им се заговорило за сватба, Елица и Наско се разделили. Причината за разрива и до днес не е ясна.

Елица Павликенова

 Михайлов и балерината успели да запазят приятелството си. Актьорът от „Кантора Митрани“ държал на дружбата им и дал всичко от себе си, за да не я загуби. Такива усилия полагал за първи път в живота си.

Преди да срещне танцьорката, Наско изживял две драматични любови. От тях пазел само горчиви спомени. „Доста си е патил от връзките си. От бившите му гаджета Елица е единствената, с която още поддържа отношения“, коментират познати на 33-годишния актьор. И припомнят за авантюрата му с „Мис Дупе“ за 2007 година Кристина Димитрова. С нея Наско се запознал покрай конкурса за най-секси задни части в който и той взел участие. Тогава с лекота преборил конкуренцията и заслужено се окичил с короната в категорията за мъже.

Връзката на 28-годишния тогава младеж с амбиции за актьор и 19-годишната моделка се оказала кратка и изпепеляваща. Няколко месеца след свалката им Кристина изневерила с бивше гадже. Михайлов преживял тежко предателството. Започнал да страни от приятелите си и не излизал от дома си. От страданията го спасила следващата жена в живота му – Веси. „Тя е скромно момиче, красива, забавна и умна. Специалист е по микроелектроника“, споделят близки до Наско. И в допълнение отбелязват, че към днешна той е повече от потаен в личния си живот. Малцина били онези, които знаели кое е актуалното му гадже.

Напоследък Наско е звезда на ТВ 7, но е популярен и от други телевизии, за които е работил в миналото. Зрителите го познават и като водещ на предаванията „Страх“ по Нова и „МелоТВ Мания“ по БНТ. Страст на 33-годишния актьор е и музиката. През далечната 1998 г. той стартира певческата си кариера като част от момчешката група „Ъп Даун“, която просъществува до 2002-ра. В бандата глас извиваше и Люси Иларионов, който сега е най-търсеният режисьор в попфолка.

Годжи

 След разпадането на формацията Наско и Люси запазиха приятелството си. Именно Иларионов уреди Михайлов като конферансие на турне на телевизия „Планета“. Актьорът бе водещ и на една от церемониите по раздаването на годишните награди на „Пайнер“.

Наско е завършил НАТФИЗ и телевизионно и филмово изкуство в Калифорнийския държавен университет. Преди да започне да се изявява като адвокат Борис Видолов в ефира на ТВ 7, той се е снимал и в други два филма – „Едно дете в повече“ и „Църква за вълци“. Това станало в периода 2002 – 2005 г. След тези си участия актьорската кариера на младежа западнала. Михайлов не получавал предложения за роли и се принудил да се преквалифицира.

„Писна му от халтури, но нямаше изход. Предложението за „Кантора Митрани“ се появи в точния момент. Дано покрай сериала го забележат и да го викат и за други хитови продукции“, стискат палци за Наско приятелите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *