Нана лекува рака в най-добрата онкоклиника в света

   Eдна от най-елитните клиники в света лекува раковото заболяване на Нана. Вече втора седмица устатата блондинка се цери в световноизвестната болница „Шеба медикъл център“ в Израел. Ден престой в клиниката чудо струва 650 евро. Отделно се плащат операциите, както и вливането на  препарати  по време на химиотерапията, установи проверка.

Медиците са подложили Нана на 14 вида изследвания с най-модерната апаратура. Окончателното им мнение ще бъде известно до дни. Те са категорични, че българката може да бъде спасена.

В края на идната седмица бъбривата блондинка се връща от Израел. Заедно с нея там е съпругът й Джонатан, който по думите на техни общи приятели бил изпаднал в истински шок, но стискал зъби, за да не издава безсилието си пред Нана.

Водещата общувала всяка вечер с двугодишния си син Джейсън, който прегръщал монитор на компютъра и целувал разстроената си родителка. Той бил оставен в ръцете на Мартина – сестрата на телевизионерката, която се стараела нищо да не липсва на хлапето. Водела го на разходки, играела си дружно и разправяла, че съвсем скоро родителите му ще се върнат и ще го дарят с много подаръци.

Нана с близката си приятелка съдия Искра Онцова

  Нана пък обещала да коментира развоя на „събитията“ около болестта си единствено пред зрителите на „Станция Нова„. Те ще могат да наблюдават   изповедите   й с  помощта  на  скайп връзка с Израел и тази събота.  Преди седмица Стефанова   чрез   видео помоли  да бъдат спрени всички спекулации около жестокото й заболяване.

Приятели и роднини на водещата на „Съдебен спор“ вярват, че ще се случи медицинско чудо и тя ще се справи със сложната ситуация. През „Шеба медикъл център“ са минали десетки българи. За последно на лечение там бе Гого от фамилия „Тоника“, чието здравословно състояние непрекъснато се подобрява.

Преди него израелски и руски специалисти се бориха за живота на размазаната от Максим Ставийски Мануела Горсова и на простреляния бизнесмен Манол Велев.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Нана лекува рака в най-добрата онкоклиника в света"

  1. Ема   22.03.2012 at 23:18

    Искам да препоръчам на Нана метода „Системни констелации“ или „Семейни констелаци“/едно и също е/. Това е метод, който мога да нарека магичен. Наред с намесата на медицината, която очедно е необходима и нека бъде успешна, нека да посети сесии на този мощен лечебен метод. За да се възстанови напълно, да успокои психиката си и да избегне рецидив на заболяването!!! Тя повтаря същото, което се е случило на баща й! От любов към него посъзнателно прави същото като него за да е съпричастна със страданието, което той е изживял! Това е ненужно! И напълно поправимо! Нана, послушай ме и бъди щастлива!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *