Митьо Очите се засели в Гърция

Митьо Очите е наел къща под наем ца цялото лято

  Страшилището от Бургас Димитър Желязков – Митьо Очите, прекарва повече време в съседна Гърция, отколкото на родното Черноморие, научихме от бизнесмен в Бургас.

Митьо Очите предпочитал Бяло море пред собствения си вилает – Слънчев бряг, за да не го виждат завистливите погледи от родния хайлайф и най-вече ченгетата. Източникът ни твърди, че в началото на това лято Желязков си купил малка яхта за около половин милион лева и живее в къща под наем, но никой не знае къде се намира точно.

Митьо Очите с децата си

Той отпрашил за Гърция без охрана, но с децата си. През 2001 година бомба разкъса съпругата на Митьо Очите и бодигарда му, а оттогава за малчуганите се грижи майка му Станка Желязкова.

„Митьо и майка му имат много силна връзка. Тя също отскача до Гърция при него. Но не е избягал, през есента ще си дойде. Излежа си присъдата и няма какво да го притеснява тук“, разказва предприемачът от Бургас, на когото му се е случвало да се възползва от охраната на бившия наркобос номер 1 по морето.

Майка му Станка

Той не вярва на слуховете, че Очите е заровил в гора 20 милиона както се твърди от години в публичното пространство. Състоянието на Желязков било доста no-скромно и яхтата била купена с част от последните му спестявания.

След присъдата на Очите като наркобос Комисията „Кушлев“ конфискува част от имотите му и след това имаше големи проблеми с продажбата им, защото никой не искаше да ги купи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *