Министър Трайчо Трайков в среднощна свалка с мистериозна дама

Трайчо Трайков

  Бившият министър на икономиката Трайчо Трайков се впусна в светския живот, след като се оттегли от кабинета на Бойко Борисов. Папараци го засякоха да пие коктейли в хитов столичен бар.

Първоначално Трайчо бе в изцяло мъжка компания, а клиентите от съседните маси дочуха, че приятелите обсъждат сериозни обществени теми. Физиономиите на министерските приятели бяха железни и по тях почти не се появяваха усмивки. Сервитьорите дори предположиха, че мъжете най-вероятно бистрят политиката и все по-закъсващата икономика в страната.

Независимо от сериозността на разговора Трайчо Трайков не отказа да изпие коктейл „Мохито“, който по-късно замени с „Блъди Мери“. Вторият, както е известно, се забърква от доматен сок, лют пипер и водка, а накрая ексминистърът дори хапна поставената за украса целина.

Докато отпиваше от питието, той посрещна на масата засукана брюнетка, която видимо повдигна духа на сътрапезниците. Красавицата се включи активно в дискусиите на масата, като също се подкрепяше с подходящи за лятото напитки.

Малко след полунощ компанията прецени, че изпитото количество коктейли е достатъчно за понеделник вечер, плати сметката и отпраши в неизвестна посока.

Трайков напусна заведението в компанията на тайнствената дама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Министър Трайчо Трайков в среднощна свалка с мистериозна дама"

  1. viktoria pavlova   13.02.2013 at 21:48

    traicho,bednata ti maika,qzak za teb!jalko,mnogo mi e jal za mladi i ne tolkova mladi,a zabludeni kato teb.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *