Мераклия преби проститутка в Пловдив и я обра!

Проститутка

Нахъсан клиент платил на проститутка 20 лева и после с ритници и шамари си ги възстановил. Жрицата на любовта побързала да го топне на ченгетата и полицаите го задържали.

От сигурни източници се разбра, че стиснатият клиент е 42-годишния Павлин Стоянов от Садово. Павлин наел Мария Сахатчиева на пътния  възел Скобелева майка и я изкарал извън града на тепетата, където я обрал. В момента магистратите са повдигнали обвинение срещу Стоянов за грабеж, което го застрашава със затвор от три до пет години. Случката се развила по следния начин- Павлин се прибирал към родното Садово с автомобила си, минавайки покрай Мария, се разгоряло либидото му  и наел проститутката за 20 лева. Качил

арест

нощната пеперудка в колата си и я закарал на полето извън Пловдив. Там си поискал срещу парите френска любов, а след това пожелал да я опознае и анално. Жената не се съгласила с последното му желание и разочарованият клиент си поискал дадените предварително пари обратно. Леката жена, изплашена да не пострада тръгнала да му дава парите, но раздразненият мъж не изчакал да си получи парите, ступал я набързо и грабнал чантата й със заработеното и с мръсна газ потеглил оставяйки проститутката на произвола на съдбата. Тя се добрала до телефон и го топнала пред полицаите.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XEos0ej9CEY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *