Мария Илиева още помни страстната любов с Иво Аръков

 

Мария Илиева

Иво Аръков – една от звездите на новия Би Ти Ви сериал „Фамилията“, е същински Дон Жуан. В последните 2 години той успя да вкара в кревата си някои от най-харесваните дами в родния шоубизнес, а други се редят на опашка, за да легнат с него.

„Винаги имам жена до себе си“, обяснява със самочувствие актьорът. А имиджът му на изкусител не е случаен, като се има предвид, че по Иво още гасне Мария Илиева.

Поп дивата е първата известна половинка на хубавеца от малкото градче Белослав. Страстта помежду им пламнала от пръв поглед, но по-активна в свалката била певицата. Тя буквално завлякла Иво до леглото, а той останал доволен. Мария наистина му скрила топката в кревата със с*кс уменията си.

Иво Аръков

Впрочем за майсторлъка на Илиева е разказвал и един неин друг бивш любовник – Люси Иларионов. По думите му тя винаги била готова на чудеса в любовта. „Доста страстна жена е, много е добра в с*кса“, призна преди време режисьорът на фолкклипове, който доскоро бе участник в „Денсинг Старс“.

Нагонът на Мария я тласнал към 11 години по-младия от нея Иво през 2011-a. Аръков по това време не бил известен, но връзката му с поп звездата му отворила бая врати. Покрай популярната си изгора той си създал полезни контакти в шоусредите и започнал да си урежда професионални ангажименти. Успял да дебютира дори в киното с лентата „Кецове“, където заснел ролята на Малкия.

Преди да пробие на екран, Аръков се препитавал главно като манекен по ревюта. Имал и няколко изяви в постановки на Явор Гърдев. Режисьорът първо го взел за масовка в „Крал Лир“, а после го наел и в „Козата, или Коя е Силвия“, където участват също Бойка Велкова, Юлиан Вергов и Михаил Билалов.

Иво и Мария изкараха заедно една година

„Отраснах в Белослав, малко градче до Варна. Бях приятно и глупавичко провинциално момче, нямах достъп до културата. Един приятел обаче правеше постановки в детско-юношески театър и аз започнах да играя там. След това вече беше лесно. Духовното развитие е най-важно за мен и досега“, обобщава миналото си Иво.

Още в самото начало привличането между него и Мария не останало незабелязано за приятелите им. Певицата била здраво хлътнала по младежа и се надявала отношенията им да станат по-сериозни. Тя ревнувала Аръков от връстничките му и не го изпускала от очи, за да не би някоя да й го отнеме.

Актьорът с непознато гадже, с което се появи на няколко събития

Илиева дотолкова се страхувала, че ще изгуби младото си гадже, че дори му давала пари. Освен това според мълвата му купила и кола.

Година по-късно поп звездата вече била на друго мнение. Тя осъзнала, че Иво не е подходяща партия за нея заради голямата им възрастова разлика. Нима би могла да се омъжи за човек, който все още мисли като хлапак? На него постоянно му се купонясвало, а тя искала дом и семейство.

Мария скъсала с младока, но двамата запазили приятелството си. Впоследствие ласките на Аръков започнали да липсват на певицата и тя взела да съжалява за раздялата, но било късно. Тони от „Фамилията“ вече любел други.

Елена от групата „Айс Крийм“ също бе спрягана за любовница на хубавеца

Когато Мария Илиева го изоставила, Иво не страдал много, а тутакси започнал да се появява с нова дама. Тя не била знаменитост, но притежавала красота и сексапил. После момъкът от Белослав започнал флирт и с Елен Колева, а след време и с певицата Елена от „Айс Крийм“. С последната Аръков дори се снима в клип.

Откакто е в София, Иво е сменил доста гаджета, но има друга жена, с която дели покрив през цялото това време. Актьорът живее на квартира със сестра си, а любовниците си води на хотел. Сега обаче ще трябва да измисли нов вариант за с*кс срещите си, защото е натрупал популярност и рецепционистките го разпознават.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *