Маджо върти успешен бизнес с хранителни стоки

Младен Михалев-Маджо

  Младен Михалев-Маджо се е ориентирал към възможно най-печелившия бизнес – търговията с хранителни стоки.

Фирмата му „ММ Контакт“ усилено продава салами, месо, сирене, масло и всякакви други храни из цялата страна, твърдят осведомени. За целта той използва многобройни складове.

Една част от тях са негова собственост, други е взел под наем. Бившият сикаджия, който от години живее в чужбина, не си правел илюзии, че може да конкурира големите търговски вериги.

Той се насочил предимно към кварталните бакалии но въртял бизнес и с някои от големите хипермаркети.

Милкана Паунова

Явно бизнесът върви много добре, защото за миналата година „ММ Контакт“ е декларирала над два милиона лева печалба.

Друго ново начинание на бившия сикаджия са курсове по английски език. Те са приоритет на фирмата му „Контакт лърнинг център“. Тя е регистрирана преди две години. В нея съсобственици са фирмата на Маджо „ММ Контакт“ и спътницата му Милкана Паунова. Те са си поделили по савно деловете.

Общата им компания има предмет на дейност организиране на обучения, курсове, семинари и фирмени мероприятия. Ударението е поставено върху курсове по английски език.

Маджо е показал изключителен бизнес нюх, защото огромни европейски пари, както е известно, пристигнаха по Оперативна програма „Конкурентоспособност“.

Дори в момента в бюрата по труда върви записването в програми, които дават езикови познания и обучения по различни професии.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *