Любовницата на дупнишкия гангстер Пламен Галев надебеля от стрес

Юлияна преди

  Проблемите на дупнишките феодали Пламен Галев и Ангел Христов рефлектират и върху най-близките им хора. Месеци след като маймуноподобните „бизнесмени“ се изпариха от държавата, за да не влязат в затвора, МВР все още не може да хване дирите им. И докато Пламен Галев е невидим, не такъв е случаят с доскоро красивата му любовница Юлияна – тя се забелязва от километри.

Къдрокосата дупничанка е надебеляла рязко от стрес, нерви и напрежение – само за два месеца Юлияна е качила 40 килограма и според съседите й от квартал „Бистрица“ в момента държанката на Галев тежи поне 100 кила. „Заприличала е на Фидосова – дали от срам, че е замязала на сумист, или от тревоги по Пламен Галев, но Юлияна почти не излиза от апартамента си. Даже не извежда дъщеричката си на разходка, тази работа я върши ба-вачката“, не крият злорадството си дупничани.

Младата любовница на брат Галев му роди трето дете преди година и половина, а след като властелинът на Дупница стана женски татко, той официално призна, че е разделен с жена си Емилия и че съжителства с Юлияна. Брат Галев люби държанката си от 12 години, в Дупница разправят, че той я вкарал в кревата си още когато къдрокосата омайница била ученичка в 9-и клас.

Пламен Галев

След изчезването на Галеви бизнесът на мафиотите бе поет от дясната им ръка Георги Първанов – Жоре Бозата, който обаче се отчита на любовницата на Пламен Галев. Съпругата на Ангел Христов е държана далеч от гангстерските дела и финансови операции на бившите барети заради твърде семплия си умствен капацитет. В Дупница разправят, че жената на Ангел Христов дори се затруднява да чете. За разлика от Пламен обаче, Геле остана верен на жена си и не я прогони, когато се замогна.

Същевременно в Дупница се понесе слух, че малко след изчезването на братя Галеви от България са избягали и двама от най-верните им охранители – Георги Градевски – Конана и Николай Александров – Отвертката. Според регионалния вестник „Вяра“ Конана и Отвертката са били командировани в Лондон, за да охраняват семейството на Пламен Галев – съпругата му Емилия и двете му деца Светла и Георги.

Георги Градевски – Конана е брат на жената на Пламен Галев, а за Отвертката се говори, че е гадже на 19-годишната щерка на мафиота Светла.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Любовницата на дупнишкия гангстер Пламен Галев надебеля от стрес"

  1. Gavin   25.08.2021 at 1:02

    It is not my first time to visit this site, i am browsing this web page dailly and get pleasant information from here
    every day.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *