Люба Кулезич жени дъщеря си!

Люба Кулезич

  В деня на уволнението си от ТВ 7 Люба Кулезич сияеше. Популярната журналистка получи радостна вест от Лондон – дъщеря й се омъжва.

Порасналата щерка Михаела съобщи на майка си, че вдига сватба в Англия през лятото. Тя ще каже „да“ на дългогодишния си приятел.

„След тази щастлива вест няма нищо, което да помрачи щастието ми. А що се отнася до решението на г-н Бареков да ме уволни, искам да му благодаря за мъдрата позиция. Може би е преценил правилно, че аз съм независим журналист и никога няма да приема някой да ми диктува в слушалката какво да правя. Винаги съм работила единствено и само за зрителите и никога за управляващите или която и да е било политическа сила. Очевидно моята независимост е преценена като потенциален проблем“, заяви Кулезич пред журналисти „.

Люба с дъщеря си Михаела, която ще се омъжи през лятото в Лондон

Тя научила, че е освободена от ТВ 7 от имейл, разпратен до редакциите на вестниците. Никой от медията не й се обадил. Вестта за уволнението й идва след най-високия рейтинг, който предаването „Насреща“ е реализирало, откакто се излъчва в ефира на ТВ 7.

„Искам да кажа, че никога не съм била подлагана на натиск в тази телевизия и цензура не ми е оказвана – най-малкото не съм от хората, които биха допуснали това. Не съм си писала SMS-и с никои управляващ, а и те избягваха да идват в моето студио“, пояснява Кулезич.

Часове след като вестта за изненадващото й уволнение гръмна, тя получила покана от Нова – телевизията, която първа открива потенциала й за водещ преди няколко години. „Напуснах Нова телевизия заради невъзможност да работя с тогавашните си продуценти Иван и Андрей. Сега те отидоха в ТВ 7, а аз се завръщам в Нова – символична смяна“, коментира Люба.

Новото й предаване най-вероятно няма да носи името „Насреща“, тъй като журналистката иска да е максимално коректна към ТВ 7. Екипът, който я последвал, вече е измислил 3-4 варианта. Предаването стартира по Нова не тази неделя, а следващата – на 10 март. То ще е с времетраене два часа – от 9 до 11.

Междувременно от ТВ 7 опровергаха мълвата, че Диана Найденова ще наследи Люба Кулезич в ефира им. Все още не е ясно какво ще се излъчва в неделя на мястото на „Насреща“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *