Ласкин и Алекс Сърчаджиева направили сефтето на спалнята на Чочо Попйорданов

Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева

  Една от най-талантливите български актриси Александра Сърчаджиева отпразнува 30-ия си рожден ден в столичен клуб преди дни. На купона мъжът й Иван Ласкин направи признание свързано с един от най-добрите му приятели Петър Попйорданов, който си отиде нелепо преди време.

„Нека да си спомним за Чочо. На спалнята в неговия апартамент за първи път спах с Алекс“, каза в типично откровения си стил Ласкин. Емоционалното му интимно признание накара всички присъстващи да останат безмълвни в продължение на минути в знак на почит към незабравимия Чочо.

Двамата с Ласкин бяха изключително близки. Иван интервюира колегата си и уникалната им изповед бе публикувана в пресата. След нелепата смърт на звездата на Народния тъкмо Ласкин и Александра са хората, които помагат на приятелката на Попйорданов Даниела в грижите по отглеждането на осиновената им дъщеричка Екатерина. Александра дори гледа детето когато майка му е заета.

 

Чочо Попйорданов и Иван Ласкин

Купонът за 30-ия рожден ден на Алекс мина под знака на изпълненията на култовата група „Черно фередже“. Формацията, която провокира с цинични текстове, за да се замислим за начина си на живот, е предвождана от музикалния продуцент Димитър Ковачев – Фънки. Той стана един от най-добрите приятели на Ласкин по време на последния супер успешен сезон на „ВИП Брадър“. Много от участниците в шоуто бяха сред поканените гости. Юлиан Константинов, Люси Дяковска м приятелката й Камелия, Кристина Патрашкова, както и продуцентите на „ВИП Брадър“ дойдоха да поздравят специално Алекс.

Единственият участник от „Денсинг Старс“, който бе поканен от юбилярката, беше Петко Димитров.

Алекс получи много поздравления и от свои колеги, сред които Виолета Марковска, Стефания Колева, Пламена Гетова, Илия Добрев, Дони и Нети, Сашо Дойнов, режисьора Здравко Митков.

Александра не спря да създава настроение на гостите си през цялата вечер, а мощният й възглас „Ура“ звучеше до малките часове на следващия ден.

„Ако беше родена в Холивуд, щеше да е световна звезда“, коментираха не на шега поканените. Но дори на тръгване не пропуснаха да кажат, че се чувстваше липсата на един от най-важните гости – Чочо Попйорданов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *