Къци къса нервите на Николай Бареков

Къци Вапцаров

  Изпълнителният директор на Николай Бареков се е видял в чудо от новия си колега Къци Вапцаров. Въпреки че се завръща на екран, култовият водещ, типично в стила си, мрънкал за дреболии и късал нервите на служителите на телевизията.

Къци показал същността си още при преговорите с Бареков. Тогава той вместо да му благодари, че отново има поле за изява, поискал от изпълнителния директор предаването му да се излъчва в прайм тайма на ТВ7, тъй като така щяло много бързо да върне рейтинга си отпреди 10 години. Бареков обаче не се хванал на въдицата и натирил „Риск печели, риск губи“ в 12 на обяд. Все пак той обещал на Къцака, че ако шоуто върви добре и гледаемостта е висока, ще си помисли за смяна на часа.

Малко след като излезе официалната информация за завръщането на „Риск печели, риск губи“ в ефир, форумите в интернет бяха залети от иронични коментари по адрес на водещия.

 

Николай Бареков

Те прогнозират бърз крах на предаването, защото ще се излъчва във време, в което по другите телевизии се дават обедните емисии новини. „В България в този час всички сме свикнали да гледаме новините и не ни е до кръстословицата на Къци“, пише разгневен потребител. „Голям е смешко тоя Къцката, поне ще се забавляваме, а дано и по някой лев да спечелим от него!”, пък е мнението на оптимистите.

„Риск печели, риск губи“ стартира на 30 декември 1994 година по „Ефир 2” на ВМТ. След години започна да се излъчва по Би Ти Ви, но през 2005 година бе свалено.

За главен виновник Къци смята Слави Трифонов, който на мястото на „Риск печели, риск губи“ успя да прокара „Вот на доверие“ с водещ Иван Гарелов.

По това време „Шоуто на Слави“ изживяваше своя златен период, в който биеше по рейтинг всички останали предавания. Именно тогава Дългия успя да спечели доверието на ръководството на Би Ти Ви, където се изявява вече 13 години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *