Къде изчезна проф. Вучков?

Проф. Юлиан Вучков
Проф. Юлиан Вучков

  Феновете на култовия водещ проф. Юлиан Вучков са силно притеснени от отсъствието му от екрана.

Страстният публицист и автор на куп книги за театъра изчезна от ТВ7 още през май. Въпреки, че новият сезон стартира неотдавна, професорът все още няма трибуна от която да обяснява случващото се в държавата.

Телефоните на ТВ7 прегрявали от обаждания на негови верни фенове, които се чудели защо любимеца им го няма, съобщиха от медията.

По непотвърдена информация Вучков е бил цензуриран от шефовете, тъй като редакционната политика на ТВ7 не съвпадала с възгледите му. Както е известно, професорът е върл фен на Бойко Борисов, макар че по собствените си твърдения тъкмо той пръв е посочил на бившия премиер кои от министрите му не стават.

проф. Юлиан Вучков Театралният критик направи христоматийно интервю с Борисов още когато водеше предаване по „Канал 3″, в което бе обсъдена дори темата за гейовете. Бойко тогава призна, че за първи път някой го е надговорил, но видимо симпатизираше на интервюиращия.

Юлиан Вучков все пак не е изчезнал напълно от медиите. Напоследък той дава интервюта за вестниците, в които лансира идеята, че в България трябва да бъде създадена професорска партия и най-накрая интелигентни хора да застанат начело на държавата. Негови приятели твърдят, че той не си губи времето а пише поредния мащабен труд, посветен на българската култура.

В медийните среди се говори, че няколко телевизии вече обмислят да поканят професора, ако случайно договорът му с ТВ7 бъде прекратен. В същото време слуховете, че телевизията, в кято влага милиони за различни предавания, се продава, стават все по-упорити. Ако това се случи, новите собственици може да решат да върнат Вучков на екран на бял кон. Може би затова и той не предприема радикалното решение сам да си тръгне от медията, предполагат телевизионни труженици.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *