Конкурс за най-малък пенис – виж тук!

В Дания търсят най-малкия пенис

В Дания, една от най-малките страни в света, размерът има значение: уебсайт кани мъжете да изпратят снимки на интимните си части, а този с най-малък пенис печели iPhone.

Еротичният сайт Singlesex.dk, собственост на Мортен Фабрициус наскоро проведе състезание за най-красив пенис, а сега е време за най-мъничкия.  Според Мортен, това съревнование е в сърцевината на мъжествеността, най-важното нещо за мъжа, тъй като имало много нещастни мъже, които си мислят, че трябва да имат гигантски пенис.

Той смята, че забавната страна на състезанието ще накара хората да се шегуват с тази толкова деликатна материя. Освен това, снимките ще се постват анонимно. Правилата са прости: участниците трябва да снимат пениса си в ерекция с линийка до него. Този с най-малък член ще спечели iPhone, втората и трета награда са iPad 3.

победителят печели iPhone

Състезанието ще приключи на 31 януари 2013 година. Досега имало изпратени 6 или 7 снимки. Мортен споделя, че е невероятно как медиите са изплашили хората да се покажат такива, каквито са.

Сексоложката Виви Холандер казва, че получава много запитвания от мъже, които мислят, че техните органи са много малки. Най-малкият пенис, който е виждала е бил 1.5 см в ерекция, а мъжът е споделил, че имал добър сексуален живот. Затова е невероятно колко много мъже се притесняват за размера на пениса си и това може наистина да наруши качеството на техния живот.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DVZcYEs8NfM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *