Катя Близнакова залюби звезда от турски сериал

Катя Близнакова прегръща в гръцки курорт Тамер Карадаалъ и Любдмила Захариева, която й предсказала срещата

  Турският Стефан Данаилов залюби българската певица Катя Близнакова. Флиртът между актьора Тамер Карадаалъ, звезда от най-популярния истанбулски ситком „Децата няма да чуят“, и Близнакова станал преди седмица в Гърция. Свидетел на пожара била актрисата Людмила Захариева, известна напоследък като гадателка на карти Таро.

Двете дружки разпускали в курорта Лименария на остров Тасос. Изведнъж покоят им бил нарушен от мотористи, пристигнали с шум на „Харли Дейвидсън“ и гъделичкащия жените аромат на скъпи парфюми и тютюн.

Любопитна, Катя попитала собственичката на хотела, кирия Мария, кои са тези типове. От нея узнала, че са турци и че всяка година идват за по 4 дни. Точно толкова оставали и на българките. Вечерта Близнакова разпознала сред тях турския актьор Тамер Карадаалъ и веднага помолила кирия Мария да му поиска автограф. Посредницата пък казала, че една от дамите е известна певица в България, а че другата – негова колежка. Тогава турската звезда повикал по име Катя „Ток премина през тялото ми. Явно беше взаимно, защото той ми каза, че ако имаше език, на който да се разбираме, щяхме да повторим тази среща на друго място само аз и той. После се снимахме и поговорихме. За другото между нас си замълчавам“, разкрива Катя Близнакова.

Катя Близнакова

Изпълнителката на „Лиляно, моме“ отсега тръпне преди следващата си среща с Тамер в Истанбул, насрочена за септември. Двамата непрекъснато си разменят есемеси.

Певицата Ажда Чаушева превеждала на Катя кореспонденцията на турски. Междувременно двете с Людмила Захариева се записали на усилени курсове по английски.

„Много съм хепи в очакване на есента и срещата с Тамер. Той е много поетичен и ми допада изказът му, романтичен точно като в турските филми. С две думи, Люси ми позна за тази съдбовна среща, а останалото е в божиите ръце“ благодари на съдбата певицата.

След развода си с Венци Мартинов изпълнителката все не може да случи на най-подходящия за нея мъж.

Последната й авантюра бе с грък, когото разкара преди няколко месеца, защото бил опериран от чувство за кавалерство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *