Камен Воденичаров забрави, че е мъж в „Жените говорят“!

Камен Воденичаров

  Камен Воденичаров стана за смях в неделния тв ефир и скоро като нищо може да получи „Златен скункс“ от „Господари на ефира“. Той бе ководещ на Мая Савова в „Жените говорят“ и така добре се сля с дамите в безспирната говорилня, че сам забрави, че е мъж и сътвори няколко комични гафа.

Актьорът през цялото време седеше в студиото, кръстосал кокетно крака и без да иска, имитираше движенията на партньорката си в студиото. Досущ като Мая Камен не спираше да поглежда маникюра си, да приглажда косата си и дори въртеше назад глава, все едно иска да отметне букли, каквито всъщност няма. След час в студиото пък гафовете превзеха и речта му.

„Ние двете нямаме търпение да опитаме от вкуснотиите, които забърква в кухнята Катето“, изцепи се след една от рекламните паузи Кaмен. Странната реплика бе отчетена от Мая и тя избухна в бурен смях, но пък по-късно и тя се обърка, обръщайки се към Воденичаров като към титулярната си колежка Жени Калканджиева – „Мила, ти си…“.

Шоуто стана пълно, когато в студиото започна да се разисква въпросът с бременността на жените и фактът, че повечето българки вече зачеват трудно и имат проблемно раждане. Камен не си замълча и по този чисто дамски въпрос и изказа мнение, че проблемът е в прекомерния стрес от съвременното ежедневие. Това тотално обърка Катето Евро и без да иска, актрисата се изцепи: „Аз съм сигурна, че ти като решиш, няма да имаш никакви проблеми. Пожелавам ти лека бременност и да не се ядосваш за нищо, за да сте здрави с бебето“.

Незнайно защо обаче Воденичаров никак не реагира на тази реплика, както и останалите в студиото. Скоро обаче като нищо ще лъсне с „леката си бременност“ в „Господари на ефира“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *