Камата дава под наем прокълната къща

Откакто го тресна ток пред 15 години, Камата нито ден не е живял в къщата си в "Бояна"
Откакто го тресна ток пред 15 години, Камата нито ден не е живял в къщата си в „Бояна“

  Христо Стоичков дава мило и драго да се размине с проклятието на къща-карък. Легендата търси спешно наематели на огромния си имот в „Бояна“, в който преди години го тресна ток и се размина на косъм с най-лошото.

Допреди дни Камата лапал солидна рента от вечния враг на своя ЦСКА, „Левски“. „Сините“ наели къщата за холандеца Дъстли Мюлдер и семейството му и в продължение на три години в края на всеки месец „кихали“ по 2500 евро на Ицата.

След изгонването на Мюлдер от „Терена“ обаче прокълнатата къща опустяла. Нито Ицо, нито дъщеря му Михаела пък имали желание да обитават триетажната постройка от суеверие, че тя носи само беди на семейството. Тъщата Пепа Митова също не се мяркала и предпочитала мезонета на улица „ Пушкин“.

Христо Стоичков На 12 август 1998 г. футболната легенда извади късмет и не замина на среща със Свети Петър. На този ден Камата бе разтърсен от 220 волта ток, докато показвал къщата на бившия си съотборник от„Барселона“ – Алесанко.

„Когато понечих да отворя една от вратите се озовах между две оголени жици. На всичкото отгоре едната падна върху мен. Първоначално се шашнах, но ми мина, след това се прибрах в мезонета. Около 22,30 часа обаче, усетих че студ обзема тялото ми, втрисаше ме и започнах усилено да се потя. Звъннах на масажиста на националния отбор Христо Запрянов, после и на шефа на НСО генерал Владимиров. Така по най-експедитивния начин се номерих във Военна болница“, спомня си за инцидента – Ицата, чийто живот (спасил часовникът „Ролекс“, „обрал“ високото напрежение.

От тогава си втълпил, че в тая къща не му върви и се зарекъл никога да не живее в нея, казват близки до Стоичков. Сега бившият треньор „ Литекс“ се надявал скоро да намери нови наематели за имота. Бил готов и да отбие от цената с 200-300 евро.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *