Калканджиева на косъм от развод!

Жени Калканджиева и Тачо

  Жени Калканджиева е била на косъм от развод, научихме от сигурен източник. В продължение на няколко седмици носителката на титлата „Мис България“ дори живяла разделена със съпруга си Стефан Манов, като това се случило, преди да влезе в шоуто „Къртицата“.

Говори се, че мъжът на Калканджиева, от когото миската има син, я напуснал заради по-млада от нея любовница. Напуснал е точната дума, защото с няколко сака изнесъл най-необходимите си вещи от семейното им гнездо с идеята да не се връща повече там.

Жени и Тачо със сина си

Тачо обвинил Жени, че тя е виновна да се заплесне по друга жена. Съпругът се чувствал пренебрегнат от благоверната си, която му отделяла прекалено малко време, улисана в работата си като водеща на „Жените говорят“. Именно вечните ангажименти на Жени изградили преграда между нея и Тачо и той потърсил нужното му внимание на чуждо място. Точно когато били разделени, предложили на шестата по красота в света да влезе в риалитито „Къртицата“. Тя и заради това приела – защото в онзи момент реално не била обвързана и не се налагало да съобразява участието си с мъжа си.

Докато обаче Жени обитавала Базата, на Тачо не му провървяло с новата и вече подвил опашка, се върнал при жена си. Не случайно след излизането си от шоуто модната шефка сподели в свое интервю, че месеците в изолатора подействали освежаващо на връзката й със Стефан и в момента двамата изживявали любовен ренесанс.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *