Истинският Рамбо е талибан от Афганистан!

Талибанът

Изглежда този талибан отправя предизвикателство към Рамбо, като стреля с две картечници едновременно. Наскоро в Интернет бил разпространен клип, на който той държи две картечници и стреля с тях подобно на Силвестър Сталоун във филмите за Рамбо.

Талибанът, който не се назовава по име показва невероятна сила, тъй като тези оръжия са много тежки и обикновено се слагат на поставка, когато се стреля с тях. Смята се, че мъжът е загинал в нападение на американска база в Афганистан. Бунтовническите атаки в последните три месеца са се увеличили с 11 %  от този период през миналата година, според НАТО. През месец юни атаките са били най-многобройни. Тези даннисъвпадат с оттеглянето на

Рамбо

отрядите и поддържат теориите, че талибаните остават силни, въпреки продължителната война. До сега през тази година 254 натовски войници са били убити в Афганистан.  Според  НАТО, растящият брой на атаките се дължи на по-късия сезон за прибиране на реколтата на мака и по-силните афганистански сили за сигурност, които водят до по-точно отчитане на нападенията.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QE_vvXGFnww

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *