Жена пострадала, понеже не сервирала най-хубавите части на пилето на съпруга си!

Домашно насилие

Тази типично балканска история се случила в … Африка. Говеждо пред пилешко било извинението на мъж от Зимбабве за нападение над жена му.

Джабулани Нкубе, 40,  се ядосал, когато жена му, 24-годишната Нимуса Сибанда, сервирала пиле за вечеря, но запазила за себе си гърдите и едното бутче, а на него му дала воденичката, крилцата и другото бутче. Местните традиции повеляват най-вкусните части на пилето да се дават на съпруга. Разярен, Нкубе нападнал жена си, която избягала при баба си.

На следващата сутрин, Нкубе съобщил на племенния съд за провинението на жена си, която била обявена за виновна и глобена с едно пиле за „престъплението” си.

пилешките гърди станали повод за скандала

В допълнение, баба й Гого МаДаву също била глобена с едно пиле от вождовете на племето, заради това, че не е научила внучка си как да се държи със съпруга си и да сервира ястията.

Съпругът пък продължил да се гордее с победата над жена си, както и с обвиненията, че е”некултурна и няма уважение”. Дори заплашва да поиска развод, ако тя пак му сервира крилца. Сибанда пък, се чудела, колко дълго ще трябва да коли пилета без да опита гърдичките. Така че скъпи дами, внимавайте какво сервирате на мъжете си!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oslAJpBNEuo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *