Ето къде ще живеят съквартирантите

„ВИП Брадър"
Съквартиранти ще живеят и в стъклена стая в столичен мол, един от IX ще се бъде изпратен в Къщата

Съквартиранти ще живеят и в стък­лена стая в столичен мол, един от IX ще се бъде изпратен в Къщата.

  В навечерието на най-очакваното риалити шоу в България – „ВИП Брадър„, успяхме да се сдобием от свои източници с интериора на всекидневната, където ще се вихрят най-острите конфликти между участниците в предаването.

Така ще изглежда всекидневната на Къщата
Така ще изглежда всекидневната на Къщата

Всекидневната е по-изчистена от пространството, в което Златка, Къци и Фънки кръстосваха шпаги. Диванът, на който участниците ще седят, докато разберат дали са номинирани, е кожен. Навярно по съвет на психолозите на него са разхвърляни пъстри възглавници, които да внушават оптимизъм на участниците.

От снимките, с които успяхме да се сдобием ексклузивно, се вижда, че част от стените са заети от библиотека. Това е странно решение, като се има предвид, че съквартирантите са изолирани от околния свят и нямат право да ползват телефони, часовници, компютри, книги, листове и химикалки. Не е изключено библиотеката да е бутафорна, предполагат дългогодишни коментатори на шоуто.

ВИП БрадърНай-интересното от фотосите е врата, над която е изписана огромната цифра 13.

Източниците предполагат, че това вероятно е изповедалнята, в която се случват най-фаталните истории в предаването. Там участниците номинират съквартирантите си, получават тайни мисии, влизат в пъклени планове, които тласкат шоуто в неочаквана посока.

По непотвърдена информация, тази година във „ВИП Брадър“ може би ще влязат политик, дама, която формира общественото мнение, певци, тв водещи и спортисти.

„Най-голямата бомба в шоуто ще бъде пазена в тайна до старта му. Тя ще може с основание да се сравни с включването на Тодор Славков във „ВИП Брадър“ преди години“, намекнаха осведомени източници.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *