Екзекутираха психично болен убиец

Марвин

В САЩ, щата Тексас екзекутираха със смъртоносна инжекция убиецът на полицейски информатор, психично болният 54-годишен Марвин Уилсън. Ужасното деяние е било извършено преди двадесет годни.

Тогава 34 годишният психар Уилсън убива по особено жесток начин полицейския информатор Джери Уилямс. Преди това убиецът е бил закопчан от ченгетата за притежание на наркотици, излизайки под гаранция пребил и застрелял доносника. Марвин е бил криминално проявен рецидивист, преди това два пъти е бил осъждан за грабежи и в момента на престъплението  е бил пуснат предсрочно от затвора. Умствено

Марвин Уилсън

болният мъж е бил признат за виновен, още през далечната 1992 година. Въпреки неговата болест, Върховният съд на САЩ отказа да уважи последната молба на осъдения за помилване. Адвокатите на подсъдимия през 2004 година правят психологическия тест на техният клиент. Тестът установил, че IQ на Уилсън е 61, което е бая под нормата, която е поне  70. Това дало основание на неговите защитници да отменят смъртната присъда, но за съжаление на адвокатите без успех.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *