Дъщерята на Фатик дебютира като звездичка в реклама на банка

Александра Тюркмен

  Покойният гангстер Филип Найденов – Фатик ще се обърне в гроба, ако разбере, че неговата наследница Александра е станала най-обикновен клоун, за да пробие в кариерата си. Хубавицата, която има мераци да се изявява като актриса, блесна в началото на май на десетки рекламни пана из София и страната в безумен външен вид. Така Алекс, както галено я наричат приятелите й, се надява да пробие със собствения си артистичен талант, а не с известността на фамилията си.

Рекламата, за която наследницата на клана Туркмен се е преборила със стотици надъхани кандидати, е на „Постбанк“. За нея госпожицата е облечена в нелеп златен дунапренен костюм с форма на звезда и лъскаво клинче в същия цвят. На гърдите й пък се мъдри надпис „Падаща звезда“. Така докарана, Александра промотира кредитни карти с голям бонус за лоялните клиенти на дружеството. Като запалена шопинг маниачка милионерската щерка е щракната как се чуди в избора си между две шарени рокли.

С всяка покупка на която и да е от тях обаче от банката й обещават допълнителна сума, която отново да похарчи по моловете. Навярно само малцина от най-близките на Александра са успели да я познаят в рекламата.

Причинната за това е, че от хубавата Александра се вижда само малка част от лицето. Косата и дори ушите й са скрити старателно в отвратителния костюм, а и най-малко парче кожа от тялото й не се подава от никъде. Единственото, което издава, че моделът рекламата е наследница на клана Туркмен, е широката й усмивка и сините й очи, които вече успяха да омаят актьора Явор Бахаров. Чаровната госпожица видимо не се притеснява от
унизителната роля на „звездичка“ и я възприема като шанс да се докаже като професионалистка пред фотоапарата. Тя вече има опит в позирането, защото през последните години учеше мода и стил в няколко престижни западни колежа.

Остава мистерия какъв хонорар Александра е прибрала за рекламния си ангажимент. Навярно той трудно може да компенсира нейното неудобство да се носи облечена в дунапренен костюм и да бъде подлагана на шеги и закачки от познатите си.

Едва ли обаче парите са били основният мотив за госпожицата да даде лицето си под наем. Със сигурност сумата не е била достатъчно голяма, та Алекс да не успее да я профука само след един шопинг тур по бутиците. По-вероятно е, тя да се е снимала, за да покаже, че не желае да седи в сянката на известните си родители и е готова на всякакви циркаджийски номера, за да пробие в родния шоубизнес.

Както е известно, кланът Туркмен не страда от никакви финансови затруднения, а доказателство за това са разходите, които майката на Алекс е склонна да направи в името на нейното щастие. В последните години вдовицата на Фатик Адриана профука десетки хиляди евро, за да може глезеното й момиченце да следва мечтите си. Тя обаче не остана доволна, че всичките й усилия отидоха на вятъра, защото Алекс не успя да вземе нито една диплома.

След като Александра завърши престижния Американски колеж в София, тя първо се записа в колеж за мода в Лондон, където прекара едва 12 месеца. След това майка й плати и едногодишното й обучение в Милано. Голямата дъщеря на филип Найденов обаче така и не си намери място и не завърши нито едно от двете си наченати висши. През есента миналата година капризната госпожица изненадващо се върна у нас и обяви на семейството си, че иска да стане актриса. Така с помощта на доверени хора тя се подготви и кандидатства за майсторския клас на Стефан Данаилов. След като бе приета сред едва 40-ината му студенти, Алекс най-накрая намери компания от сродни души, но не криеше, че ужасно й тежи фактът, че още не е получила предложения да се снима във филм или сериал.

„Много, искам роля в киното. Театърът много ми харесва, но аз се вълнувам повече от камерите, отколкото от голямата сцена“, сподели Александра. По всичко личи, че тя няма да се спре пред нищо, за да пробие в някоя от родните продукции.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *